petak, 25. studenoga 2016.

Preusmjeravanje poziva tele2

Preusmjeravanje poziva tele2 Ne ide nikako , ni na jedan broj! TELE2 preusmjerenje poziva13 innlegg21. BufretLignendeOversett denne sidentelefona; Pritisnite za završetak, odbijanje poziva; ili za izlazak iz izbornika.

Preusmjeravanje poziva tele2
Priključak s VPN uslugom može koristiti uslugu preusmjeravanja poziva. Slijedite dolje navedene upute, te pokušajte riješiti poteškoću. Preusmjeravanje poziva moguće je pod nekoliko različitih uvjeta i za svaki od. Ukoliko ne uspijete, vaši odgovori će biti proslijeđeni Službi za.


Preusmjeravanje poziva tele2
Danas sam slucajno isao provjeriti da li mi radi preusmjeravanje poziva s jednog 091 broja kojeg sam prenio u tele2 (bla bla), i vidim da ne radi. Ova usluga omogućuje preusmjeravanje vaših poziva (kada je mobilni telefon isključen ili je izvan područja pokrivanja, ili kada ste zauzeti) na bilo koji broj u. Hebo tele 2, na svakoj mreži se nože izvršiti preusmjerenje poziva na bilo koji drugi broj, samo na tele 2 je to nemoguće. Rok uporabe bona od 400 kn je 300 dana. Tele2, molim Vas da mi odgovorite, da li prilikom preusmjeravanja poziva na drugi broj trošim dodijeljene minute u tarifi i da li se naplaćuje uspostava. Na primjer, na tele2 kod bonaša nema preusmjeravanja poziva ako si. Prije uključivanja zabrane poziva treba isključiti sva preusmjeravanja.


Samsung, mislim J700 (stariji neki, nije moj). Cijena preusmjeravanja Tomato dolaznih poziva na bilo koji telefonski broj (u Tomato, T-Mobile, Tele2, Vip ili prema fiksnoj mreži) iznosi koliko i standardna.

Preusmjeravanje poziva tele2
Da li je usluga poziva na broj 112, kao i na postojeće telefonske. Da li osiguravate preusmjeravanje poziva u slučaju smetnje ili. Obračunska jedinica za prijenos podataka za Tele2 pretplatnike iznosi 1 kB, ukoliko nije drugačije navedeno. Cijena poziva nadoplatom računa bonom u vrijednosti do 99 kn.


Tipkovnice u položenoj orijentaciji. Za VIP je šifra ##002# i nakon toga se stisne tipka za poziv.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.