četvrtak, 1. prosinca 2016.

Kvalitetni kablovi za svjećice

Kvalitetni kablovi za svjećice Kvalitetni kablovi za svjećice Kako provjeriti kablove za svjećice. Na autu su mi fabricki NGK, pa sam probao kontaktirati distributera za NGK za BiH, ali oni ne uvoze kablove, samo svjecice. Kablovi za svjećice Alfa Romeo 145 94-00 BOSCH.

Kvalitetni kablovi za svjećice
Bobina je element koji bitno doprinosi kvalitetnom radu svjećica i paljenja benzinskog motora. Kao vitalan dio opreme za pouzdani rad motora nužno je odabrati. Demistifikacija sustava za paljenje (bobine, kablovi, svjećice) Autoplin.
Kvalitetni kablovi za svjećice
Koji se proizvodjaci kablova smatraju kvalitetnim i gde ih naci? Uzrok je valjda u smještaju bobine (grijanje) a možda i u kvaliteti.


Na internetu sam citao neka misljenja da ovi kablovi i nisu bas tako kvalitetni, pa bih hteo i vase misljenje da cujem, jer ne bih hteo da prodjem jeftinije a posle. Toliko o kvaliteti zamjenskih djelova. Da li neko ima iskustva sa svjecicama za LPG? Novi kablovi omogućavaju tiši rad motora, nesmetani rad radio aparata i manju potrošnju goriva. Visokokvalitetni kablovi za svećice, klasični, silikonski. Tesla bobine; Tesla kablovi; Tesla sijalice; Brisk svećice i grejači; Kontakt.


Kvalitetni kablovi za svjećice
Meni je bitno samo da su kablovi kvalitetni nebitno koliko kostaju,a znajuci da TNG trazi. Planiram ugradnju plina, a kazu mora sto bolji kabl, svecice. FLASH PREMIUM silikonski kablovi za svecice. Na koliko je poželjno zameniti kablove-svećice. KABLOVI ZA SVJEČICE ŠKODA FABIA 1,4i. Vec smo o ovome pricali na par mesta, a sad da objedinomo zakljucke u jednoj temi. Velika je razlika u kvaliteti metlica na japanskim, korejskim i njemačkim vozilima, a i zamjenskim proizvodima. Ako je nema ili je slaba, provjeriti kablove do svjećica (opipavanjem i koronom) i. Ako je tome tako, zamijenite svitak s novim-kvalitetnim, provjerite i korektno.


U principu, svi elektronički sklopovi koji su imalo kvalitetno izrađeni bi trebali imati eliminaciju smetnji izvana, u vidu oklapanja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.