četvrtak, 12. siječnja 2017.

Hanfa popis zastupnika u osiguranju

Hanfa popis zastupnika u osiguranju Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice hanfa.

Hanfa popis zastupnika u osiguranju
U ovom izborniku nalazi se popis:. Vrsta osiguranja za koju osoba ima ovlaštenje. Zastupanje u osiguranju - sve skupine. Popis kandidata koji su položili ispit 30.
Hanfa popis zastupnika u osiguranju
Hanfa unutar svoje nadležnosti provodi ispite za provjeru stručnih znanja za dobivanje ovlaštenja za obavljanje poslova zastupanja u osiguranju, odnosno.


Da li je zbog usluge posrednika u osiguranju polica osiguranja skuplja? U čemu je razlika između zastupnika u osiguranju i posrednika u osiguranju? HANFA) daje ovlaštenje i dozvolu za rad posrednika u osiguranju. Ispit za zastupnika osiguranja kod HANFE Banke, osiguranja, krediti. Već sam prošla dosta gradiva, ali me malo trta jer ako prođem na ovom roku (inače ispit je u petak 23.2.). Zakon o osiguranju i maltene ga moraš znati napamet.


Ispit koji provodi HANFA je dodatna kvalifikacija u poslovnom životu i svakako ga treba. Osnivanje i poslovanje društva za posredovanje u osiguranju u Republici.

Hanfa popis zastupnika u osiguranju
Broker osiguranja je osoba različita od osiguratelja i zastupnika (agenta) osiguranja. Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (dalje u tekstu: Hanfa) 16. HANFE, očitovanja i dokumentacija od osiguravajućih društava. Tržišni udio zastupnika u osiguranju na tržištu zastupanja u. HANFA strogo tumači načelo međusobnog nekonkuriranja, zastupnici u. Prema tom pravilniku, poslove zastupanja u osiguranju u stanicama za.


Među ostalim, pravilnik određuje da u administrativnom prostoru zastupnika te u. Popis svih fizičkih i pravnih osoba od kojih možete kupiti osiguranje nalaze se na internet stranicama Hanfe. Od zastupnika odnosno posrednika u osiguranju svakako tražite podatke o registru Hanfe u kojem je prijavljen.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.