ponedjeljak, 30. siječnja 2017.

Pumpe za vodu njuškalo

Pumpe za vodu njuškalo Pumpa za vodu prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: pumpe za vodu. Prodaja pumpi i kompresora u oglasima sa slikama i cijenama kompresora i pumpi.

Pumpe za vodu njuškalo
Karakteristike: - 3000 litara vode na sat - 120 metara u visinu - snage 1. W - priključak za crijevo od 1" - visina PUMPE 50. Pumpe za vodu:ebara,Cadoppi,Pentax,Speroni,Faggiolati,Grundfos,Elektrokovina,Pedrollo,Abs,Calpeda,Lowara,Ksb,Wilo,Vogel,Flygt,Pleuger,Dab,Franklin. U ponudi imamo dva proizvođača motornih pumpi za vodu za koje smo ovlašteni.
Pumpe za vodu njuškalo
Možda ste u potrazi za uređajem za pražnjenje. Potopna pumpa mza nečistu vodu BAVARIA BDP 3230 320 W, 8. Hidraulička pumpa koristi energiju iz vode koja teče kroz pumpu da deo vode prepumpa do određene.


Potapajuća pumpa za prljavu vodu Villager VSP-10000. Izvanredno male centrifugalne pumpe za slatkovodne i morske akvarije. Nova generacija pumpi visokih performansi, za rad pod vodom i na suhom. Godinama sam planirao postaviti bunarsku ručnu pumu, iliti "klackalicu", no mene je spriječavalo to što mi pumpa ne može ići direktno na. Tetra, Čista i zdrava voda s Tetra filterom, priznatom markom filtera. JBL, Unutarnji i vanjski filteri, kao i i pumpe u provjerenoj kvaliteti po najboljoj cijeni.

Pumpe za vodu njuškalo
Cisterne, pumpe, creva, prskalice i sistemi za zalivanje. Nova i polovna oprema za navodnjavanje zemljišta po povoljnim cenama.


KARLIE Set za aeraciju: zračna pumpa Crawfish 1800, cijev, ventil. Pomoću pumpi za fontane u Vašem vrtnom jezercu možete napraviti vodoskok, a ujedno i napajati vodom umjetni potočić, kaskadu ili kamenu fontanu. HIDROFOR Inox hidroforska posuda 300 litara. PUMPA ZA VODU RUSKA RUCEK PUMPA JE SA DVA USISA.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.