subota, 14. siječnja 2017.

Studentski dom kampus split

Studentski dom kampus split Prozračni i ugodni prostori studentskog doma koji se nalazi na istočnoj strani grada u sklopu novog splitskog studentskog kampusa osvojit će svakog posjetitelja. Dio studenata od ove akademske godine nastanjuje studentski dom Kampus Split koji je završen te svoja vrata po prvi put svečano otvorio 5. Novootvoreni Kampus bi trebao riješiti najveći problem splitskih studenata.

Studentski dom kampus split
Studentski dom Kampus Split, Split, Croatia. Stanari novog studentskog doma na Kampusu poslali su nam pismo u. U Splitu postoje 4 doma za studente na ukupno dvije lokacije - dva se nalaze baš u sklopu Kampusa, a dva su u kvartu koji se naziva Spinut. Sve potrebne informacije o natječaju i kriterijima smještaja u studentske i učeničke domove u Splitu pročitajte u tekstu.
Studentski dom kampus split
Franjo Tuđman“ na kampusu ima šest soba koje su predviđene za studente s invaliditetom. Sav neprimjeren sadržaj i komentari biti će uklonjen.


Kampus, a zabilježeno je čak i nekoliko prijedloga da se dom. PRIJEM STUDENATA U UČENIČKI DOM SPLIT. Kada je sveučilišni kampus zacrtan krajem šezdesetih godina prošlog. Rezultati natječaja za studentske domove u Splitu. Opet je odgođen rok za dovršetak novog studentskog doma u kampusu na iduću godinu. Splitski studenti će napokon dobiti menzu u gradu i teretanu u kampusu. Istražili smo je li bolje i povoljnije odabrati studentski dom ili privatan smještaj.

Studentski dom kampus split
Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku isplaćuje se potpora za privatni smještaj.


Franje Tuđmana u sveučilišnom Kampusu od četvrtka, 12. Sveučilišnom kampusu, za studentski dom. Učenički dom – Split kao odgojno-obrazovna ustanova ima uistinu dugu i bogatu povijest. SPLITSKI studenti danas su prosvjedovali pred nekadašnjim. Nedavno otvoreni studentski dom činio se kao san, a danas. Ključne riječi: sveučilište u splitu kampus studentski dom studenti sd franjo. Posebno je najavio trodnevnu duhovnu obnovu koja će se održati u sportskoj dvorani studentskog doma od 21.


Adresa: Cvite Fiskovića 3 Kontakt: Tel.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.