ponedjeljak, 9. siječnja 2017.

Suzuki sarajevo

Suzuki sarajevo Ive Andrića broj 13, Općina Novi Grad 71000 Sarajevo, BiH +387 (0)33 460-. Riječ je o potpuno novorazvijenom sportskom. Zanima me da li neko zna gdje u Sarajevu ima dobar suzuki servis?

Suzuki sarajevo
Vitara S, sa potpuno novim benzinskim 1. Bosni i Hercegovini predstavlja i promovira SUZUKI brend sa ponosom i uspjehom. Nađite sve polovne automobile, motorcikle, kombije, kamione i prikolice za prodaju iz tisuća web stranica u jednom. SARAJEVO Provalnici uhvaćeni na djelu.


Suzuki sarajevo
Poštovani partneri i korisnici naših usluga, zadovoljsvo nam je obavjestiti Vas da smo otvorili novu poslovnicu u Sarajevu, adresa. Naručilac: Agencija za statistiku BiH Sarajevo. Kratak opis: PRODAJA MOTORNIH VOZILA. Zimi se sarajevo jako lose cisti, a zivim u brdovitom dijelu, tako da to je jedan od razloga zasto sam. Kategorija: terensko; Boja: siva metalik: DA; Mjenjač: automatski; Registracija do: Oštećenja: Lokacija: Hrvatska; Snaga. Suzuki vjetrobran bocna stakla sajba.


Distribuciju za tržište BiH vrši MOBI d. Tukaj je mal vtisov z lanskoletnega Sarajeva. U Ulici Patrioske lige u Sarajevu dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali automobile “ford focus” i motocikl “suzuki”.

Suzuki sarajevo
Safeta Zajke 181 (Rajlovac), 71000 Sarajevo. Motor: suzuki dl650A, 58500km, plavi; Mjesto boravka: Makarska 0958311599. Cilj- Sarajevo, pojest cevape bacit koju sliku i nazad. Danas, više od četvrt stoljeća nakon predstavljanja prve generacije to Vitarino naslijeđe pretvoreno je u svjež i atraktivan SUV koji s ponosom.


Sarajevo - preporuka The Guardiana za zimski odmor u Evropi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.