četvrtak, 12. siječnja 2017.

Tomos 4 vanbrodski motor

Tomos 4 vanbrodski motor Vanbrodski motor Mariner 4 ks (450€). Rezervni dijelovi za Tomos vanbrodske motore ( T-4, T-4.8, T-10, T-18 ) - blokovi, ventili, osovine, poklopci, brtve, impeleri, elektronika i puno drugih dijelova iz. Produžetak ručice izvanbrodskog motora za čamac, UNIVERZALNA!

Tomos 4 vanbrodski motor
Tehnički opisi za vanbrodske motore T 3,5, T 4. Otvori za naljevanje i kontrolu nivoa ulja. Slavina za gorivo je tristbzna iomogudava upotrebu ugradenog ili voara. TOMOS - Komplet gumica i semeringa vanbrodskih motora.
Tomos 4 vanbrodski motor
Najbolji motor za tvoje zdravlje (budi oprezan ako ti lik uvali vesla uz motor). Imam četvorki sa bjelom kapom, ponekad malo.


Ali 4,8 ima drugačiju čizmu, mislim da je teža od 4,5. Interesuje me cijene kratke cizme za tomos 4,5. Primetio sam, učestvujući na regatama, da većina vlasnika jedrilice Mikro, koriste vanbrodske motore tipa Tomos 4. TOMOS 4 nalepnice za vanbrodski motor - set br 3. Cena se odnosi na set nalepnica za jedan motor. Prodajem Tomos 4 sa rezervoarom , motor je servisiran i. Tomos nije najtiši vanbrodski motor, nije ni najljepši, ni najštedljiviji - ali nije ni motor koji se krade.

Tomos 4 vanbrodski motor
Koja penta nakon legendarnog Tomosa 4? Učitao korisnik Davor Kolarsnimka rada tomos 4 vanbrodskog motora. Dobro bi mi doslo misljenje onih koji su ga imali, jer sam u nameri da ga vratim na fabricko, ali ako je stvarno to mana ovih motora, onda ne bih to radio, da me. Najvažnije je imati kvalitetno ulje i to ne za vanbrodske motore, nego.


Izvanbrodski motor Yamaha 30 KS, 4-taktni, 2003. Filter zraka za izvanbrodski motor Tomos 4, Tomos 4.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.