ponedjeljak, 27. veljače 2017.

Neoporezivi primici joppd 2016

Neoporezivi primici joppd 2016 Neoporezivi primici koji se ne iskazuju na obrascu JOPPD. Obveza doprinosa za ostale neoporezive primitke koji bi bili oporezivi. Obrazac JOPPD dostavlja se najkasnije do 15. Drugim riječima, neoporezivi primici poput prijevoza ukoliko se isplaćuju. Primici koji se ne iskazuju u obrascu JOPPD. NEOPOREZIVI PRIMITAK VEZAN UZ RAZDOBLJE PROVEDENO. Dodane su nove oznake neoporezivih primitaka od broja 52 do broja 56. JOPPD- neoporezivi primici (dar djetetu, božićnica) Garancija.


Iznimno, obrazac JOPPD za neoporezive primitke isplaćene u mje-. Jedna od značajnijih novina do koje je došlo uvođenjem obrasca JOPPD je i obveza izvješćivanja o isplatama za veliki broj neoporezivih primitaka, odnosno. Bilo mi je jasno da za sve neoporezive primitke, isplaćene u 2015. JOPPD obrazac potrebno dostaviti najkasnije do 15. Novosti u poslovanju obrtnika u 2016. O isplati regresa izvješćuje se Poreznu upravu putem Obrasca JOPPD.


Ako se na isti dan isplaćuje plaća (oporezivi primitak) i regres (neoporezivi primitak) tada se isti mogu. U skupini su neoporezivih primitaka i izdaci za službena putovanja. JOPPD, uvedeno je pojednostavnjenje pri. Plaća se za izaslane radnike u te zemlje iskazuju u Obrascu JOPPD kao neoporezivi primitak (15.1. - 37). U obrascu JOPPD više se neće iskazivati podaci o izdacima za smještaj i. Odboru za standarde financijskog izvještavanja (OSFI) je propisan rok do 30. Vezano za prikazivanje neoporezivih primitaka (prijevoz s posla na posao, dnevnice, terenski, božićnica i ostale neoporezive isplate) u JOPPD-u, proteklih dana učestale su.


Privremena nesposobnost za rad obrtnika i obrazac JOPPD (18.08.2016.). Utvrđivanje primitaka po osnovi nesamostalnog rada u naravi (29.06.2016.).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.