ponedjeljak, 20. veljače 2017.

Osobni automobil u obrtu

Osobni automobil u obrtu Osobne automobile koji se nalaze u dugotrajnoj imovini poduzetnika treba voditi analitički zbog praćenja njihova poreznog položaja i. Kao imovina u okviru ukupne imovine društva ili alternativno kao ulazni trošak za najam, automobili se nerijetko pojavljuju u bilancama i. Navedeno znači da jednom kada završi radno.

Osobni automobil u obrtu
Ako je ta osoba u medjuvremenu osnovala obrt i taj isti auto koristi za potrebe. Troškovi reprezentacije i osobnih automobila od 1. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoIzmjene Zakona o porezu na dobit i Zakona o PDV-u koje su stupine na snagu 1. Kod računa za korištenje osobnih automobila koji su nabavljeni za osobni prijevoz, nepriznata svota.
Osobni automobil u obrtu
Obrtnici, slobodna zanimanja i poljoprivrednici. Priznavanje troškova osobnog automobila kao poslovnih izdataka kod iznajmljivanja. Da krenemo od jednostavnijeg: upotreba privatnog automobila u službene svrhe.


U dugotrajnoj imovini poduzetnika često se nalaze osobni automobili čiji je. Kod automobila u vlasništvu tvrtke porezno je nepriznato 30% troška. Ako fizička osoba u Obrascu DI iskazuje osobni automobil ili drugo. Takvi obrtnici su i nadalje tijekom 2011. Dakle planiram uzeti osobni automobil na obrt pa me zanima par sitnica. Koliko sam ja skupio informacija to bi trebalo ici ovako.


Osobni automobil u obrtu
Kako platiti manje poreza na dobit u 2016. Korištenje osobnog automobila u poslovne svrhe (30.04.2014). Ugovor o prijenosu gospodarske cjeline obrt u d. Potaknuti poreznim promjenama od 01. Ta sredstva mogu biti: osobni automobili, plovila, helikopteri, zrakoplovi i sl. Upotreba službenog automobila u službene svrhe. Zapisniku se prilažu isprave o tom sredstvu. Ako OBRTNIK posjeduje osobni automobil koji nije prijavljen na obrt, da li on bez obzira na to u troskove moze staviti 70 % troskova goriva?


Kupnja osobnog automobila na obrt Poduzetništvo, računovodstvo i porezi. Da li u kranjem slučaju mogu kupiti vozilo na svoje ime i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.