ponedjeljak, 13. veljače 2017.

Uvoz auta iz italije

Uvoz auta iz italije Spremljeno u privremenu memorijuSlično23. I sad kad bi sutra išao prodavati te aute, uvijek će se naći netko ko će reći da sam munjen kad 159-ku ne bi dao ispod 14. Možda vam neće puno pomoći, no barem ćete dobiti uvid u sve ono što bi vas možda moglo natjerati da oko eventualnog uvoza razmislite još. HR jer tamo kao nemaju zoll tablice. Ima li netko kavkih iskustava da ih moľe podijeliti? Ulaskom Hrvatske u EU, postupak oko unosa rabljenih vozila prilagođen je standardima Europske unije te se. Pri uvozu automobila morate imati i određenu dokumentaciju.


Uvoz auta iz italije
Auti u oglasima su i dalje preskupi u odnosu na njemačku,italiju i sl. Odlučili ste se na kupovinu automobila iz Njemačke jer smatrate da ćete tako proći bolje. Izračun poreza uvoza rabljenih automobila iz EU (trošarine). Kalkulator je okvirni i informativnog karaktera, te se ne može smatrati pravovaljanom informacijom. Odete u salon ( amc imperijum rabljena vozila (stranica na fejsu koja uvozi aute iz njemacke za zagreb)) recimo ovaj koji sam navela. Donosimo Vam nekoliko činjenica i savjeta o. Pozdrav, da li neko ima iskustva sa uvozom polovnog auta od fizičke osobe iz italije?


Cijena ovog automobila da ga kupuijete u Hrvatskoj je oko 180. Inace se auto namenjen za izvoz u Italiji odjavljuje tj vracas tablice i stavljas.

Uvoz auta iz italije
Jedina caka je sto u Italiji kad skines tablice sa auta on vise ne. Kupovina automobila u inostranstvu može da bude veoma. U Italiji se ne izdaju izvozne tablice kao u Nemačkoj i drugim zemljama, pa imate dve opcije:. Koja je razlika u pojmovima uvoz i unos vozila?


Unos vozila je svaki unos u Republiku Hrvatsku s teritorija države članice Europske unije, kako je propisano. Uvoz automobila - zajednička tema Vol 2 - (pročitati prvi post).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.