petak, 17. ožujka 2017.

E s prijeglasom

E s prijeglasom Dakle, slova s prijeglasom su se dobivala da se stisne alt+u, pa onda odabereš slovo koje bi stavio ispod prijeglasa. Modalni glagoli mogu se pojaviti i bez drugog glagola ako je kontekst jasan. Slovo ß se zove "ostro es" i izgovara se kao duplo slovo s. Nemacki jezik je veoma tvrd jezik i on mora tako i da se govori da bi se govorio. Ja vidim e s prijeglasom i ae Very Happy čak i kad kvotaš moj post Very Happy. U hrvatskom jeziku prijeglasom samoglasnik "o" minjamo u samoglasnik "e". To činimo za palatali "č, ć, dj, dž, j, lj, nj, š, ž". I konzonantske grupe "šć, št i žd". U obzir su dolazili samo izvođači s prijeglasom u imenu.


Jesmo li ispali maštoviti ili ste za sve ove bendove čuli, provjerite u nastavku teksta s napomenom da. Imenica u genitivu dobiva padežni nastavak -s ili -es. N, ich, du, er, sie, es, wir, ihr, sie. GENITIV DATIV AKKUSATIV Muški rod -es -em -en Ženski rod -e -er. Bolzen einsteckt, denn die Bohrung ist. Samoglasnike s prijeglasom u pravilu možeš dobiti kombinacijom tipke "Shift" i. Es (geben) belegte Brote und später eine Torte.


The latest media Tweets from potlista. Recenzije novih izdanja, tjedna top lista albuma, izvještaji, foto galerije s koncerata, intervjui. Kod nekih se glagola mijenja i. Možete reći sljedeće: ~ kad Vam je Zbog nečega žao: Es tut mir sehr leid. Postoje 5 tipova torbe mnozine: 1. NEMAcKI JEZIK- GRAMATIKA - Seminar Ski, Diplomski Maturski Radovi, Ppt i Skripte Na Www. Es ergibt sich aber dann das überraschende Resultat, daß unsere. I razdvajavši na palatalne i nepalatalne.


Nasavak es umaju imenice na s, z das Hausdes Hauses der Schwanzdes.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.