petak, 17. ožujka 2017.

Gazprom bih cijene goriva

Gazprom bih cijene goriva Omogućava praćenje cijena i garantuje najniže cijene u svim regionima. Posljednje povećanje cijena goriva uslijedilo je prije mjesec. BiH vrlo primjetne razlike u cijenama, zavisno od pumpe do.

Gazprom bih cijene goriva
Dizel po ovoj jedinstvenoj cijeni, najnižoj u Bosni i Hercegovini možete sipati u Sarajevu na benzinskoj stanici na Stupu, i u Konjicu. Gazproma“ - benzin je 1,86, a dizel 1,81 KM. Kako se ne bi šokirali svaki puta kada dođete na benzinsku pumpu, na cijenegoriva.


Cijene goriva Gasprom BiH ina-benzinska-pumpa-2 Petrol BiH OLYMPUS DIGITAL.

Gazprom bih cijene goriva
I EP i Petrol u BiH prodaju Inino gorivo, HIFA takođe, i niz malih. Zašto se cijene goriva razlikuju u Federaciji BiH i Republici Srpskoj? Zbog čega su različite cijene goriva na pojedinim benzinskim crpkama. BiHNa nekim benzinskim crpkama širom. Proizvođači iz BiH ponovo od danas mogu da koriste trgovinske. Naravno, kad uglavnom, ovisno o cijeni, koriste isto gorivo.


NIŽE CIJENE GORIVA ZA ČLANOVE NA HIFA BENZINSKIM PUMPAMA! BiH, regiji i kontinentalnoj Evropi. Istovremeno, na već otvorenim crpkama primjetno je da su cijene goriva niže za oko 2,5-5 centi.

Gazprom bih cijene goriva
I u BiH pad cijena nafte, litra goriva jeftinija za 5 pfeninga. Najjeftinije motorno gorivo u regiji plaćaju vozači u Bosni i Hercegovini i Makedoniji, a najskuplje Grci i Albanci, kazuje pregled cijena benzina i. Uvjereni u kvalitetu goriva, usprkos višoj cijeni goriva, napunili ste spremnik. Ipak, otkad je tvrtku preuzeo mađarski MOL, gorivo se ne uvozi iz.


Iako je gorivo u Hrvatskoj sve jeftinije, cijene u Bosni i Hercegovinu još su. Ljudi da li je imao ko problema sa gorivom nasutim na sutpu na gazpromu? Niže cijene goriva za sve članove BIHAMK-a na HIFA benzinskim pumpama.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.