srijeda, 1. ožujka 2017.

Klima uređaji sa dvije unutarnje jedinice

Klima uređaji sa dvije unutarnje jedinice Multi inverter set: dvije unutarnje jedinice + vanjska jedinica. Klima uređaji Multi serije omogućavaju spajanje dve, tri, četiri ili pet. MULTISPLIT izvedba klima uređaja sastoji se od 1 vanjske i više unutarnjih jedinica.

Klima uređaji sa dvije unutarnje jedinice
Toshiba u svojoj ponudi ima isključivo inverterske uređaje najnovije. Vanjska jedinica multi split invertera za dvije prostorije. Dual klima uređaj VAILLANT VAM 6-060 - komplet s dvije unutarnje jedinice.


Inverter multi split klima uređaj s vanjskom jedinicom 6 kw i dvije unutarnje.

Klima uređaji sa dvije unutarnje jedinice
Najčešće u primjeni klima uređaja nailazimo na pojam split-sustav klima uređaja. Postoje dvije izvedbe ovoga sustava - fix speed, s konstantnim radom kompresora. Klime se razlikujemu i po tipu unutarnje jedinice. Split klima uređaji sastoje se od dvije odvojene jedinice. Unutarnje koja se vješa na zid prostorije koja se želi klimatizirati, te vanjske koja služi za izbacivanje. To se dešava dok je klima u hlađenju, jer kondenzira unutarnja jedinica. Koja je razlika između klasičnog klima uređaja i invertera?


Zašto se iz unutarnje jedinice povremeno čuje pucketanje? Količina vode ovisna je o vlazi u zraku i snazi uređaja i može (ljeti) biti i do dvije litre po satu.

Klima uređaji sa dvije unutarnje jedinice
Dual sistem klima uređaja (jedna vanjska sa dvije unutarnje jedinice) Toshibe postaje sve češća opcija u odabiru klimatizacijskog rješenja kako. Fizički su odvojene, a međusobno su povezane jedino cijevima i kabelima. Ti uređaji su skuplji od standardnih zidnih jedinica ,a i veci. Zato, kad klima hladi, vanjska jedinica grije i obratno, ako je klima na grijanju, vanjska jedinica će.


On se sastoji od dvije unutarnje i jedne vanjske jedinice. Prema broju unutarnjih jedinica klima uređaji mogu se podijeliti na:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.