nedjelja, 5. ožujka 2017.

Ručica mjenjača renault clio

Ručica mjenjača renault clio Jel menjao neko na cliu 2 rucicu menjaca? Ja kupio neki dan za 600dinara novu(nemam pojma cija je)al ne mogu da je zamenim. Kako se skida kugla na mjenjaču jer je moja pošteno oguljena.

Ručica mjenjača renault clio
Problem sa mjenjačem Clio II6 objava14 ožu 2011Laguna II presvlačenje ručice mjenjača10 objava11 ožu 2010Više rezultata za renault-klub. Novo; Rucica menjaca; Za: Renault; Clio, Espace, Kangoo, Laguna, Megane, Scenic, Fluence; Auto delovi - Transmisija i delovi; Menjači; Cena. Skidanje i zamjena rucice mjenjaca KIA ProCeed - How to remove. Koza sa kugle na rucici od menjaca je pocela da mi se cepa na Clio II, pa sam kupio ovakvu kuglu za.
Ručica mjenjača renault clio
Ručica menjača sa 5 brzina i rikvercom za Reno Clio, izrađena od tvrde plastike u crnoj varijanti.


RENAULT CLIO - PROBLEMI NAKON SUDARA. ODGOVOR:U svakom sudaru može doci do oštecenja pogonskih osovina i mjenjaca , sve se to može riješiti. U Renaultu su rekli da je to normalno. Kromirani umeci (ručica mjenjača, ručice na vratima, digitalni brzinomjer). KOŽNA NAVLAKA MJENJAČA TIPSKA VW PASSAT OD 2005. Nova kvalitetna rucica menjaca za Reno i Dacia vozila.


Radi se o Renault Megane phII, motor: 1. Nova rucica menjaca za Reno Clio U ponudi i za druge modele Pezo Reno Vw Bmw Dacia Ford vidi sliku.

Ručica mjenjača renault clio
Kada se radi o novom Renaultu CLIO, to je ljubav na prvi pogled. Vanjska osvrtna ogledala u boji karoserije; Upravljač i ručica mjenjača presvučeni. Ima nova prodavnica Renault dijelova, prva zgrada kod trolejbuske stanice. U tebe je ručica mjenjača spojena sa sajlama sa mjenjačem. Kolo upravljača i ručica mjenjača presvučeni kožom.


Lamela ima funkciju vezanja zamajca motora sa mjenjačem, a da pritom sav taj. Renault Clio nema lak zadatak biti zanimljiviji i dostupniji od ostalih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.