nedjelja, 5. ožujka 2017.

Strujna zaštita elektromotora

Strujna zaštita elektromotora Zaštitu motora ostvaruju elementi kojima je zadaća. Smanjenje troškova i ušteda prostora zahvaljujući zaštiti elektromotora bez primjene. Uvijek kada je potrebno ili ako vi to želite, ili zbog kvara u strujnom krugu.

Strujna zaštita elektromotora
Instalirajte toplinski (bimetalni) preopteretni relej za zaštitu od preopterećenja u glavnom krugu motora. Za zaštitu od opterećenja koji su po. Presjek priključnih vodova trofaznih asinkronih motora na osnovu različitih preporuka.


Motorni pokretači sa termičkom i magnetnom zaštitom (Telemecanique).

Strujna zaštita elektromotora
Zastita trofaznog elektromotora - Elektronika. Kakva sklopka mi je potrebna za elektromotor? ElektroinstalacijeSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu20. Posto sam vec imao slucaja da mi crkavaju masine (koje sam pravio od motora za ves masinu) interesuje me da li postoji neki jednostavni. ISSN 1864-6168 ZAŠTITA ELEKTROMOTORA U ELEKTROMOTORNIM. Vrijeme prekidanja strujnog kruga s rastalnim osiguraima je krae što je struja vea. Svojstva i podjela zaštitnih releja, zaštita generatora i motora.


Strujna zaštita koja djeluje kad struja na mjestu ugradnje releja pređe. Zaštita od indirektnog dodira sastoji se u tome da se dopušteni napon dodira.

Strujna zaštita elektromotora
Kvar na elektromotoru – namot faze L. PTC-2 je uređaj namjenjen za termičku zaštitu namotaja elektromotora. U tom cilju on nadzire termo-sonde koje su ugrađene u namotaje elektromotora te u. Stupanj mehaničke zaštite – IP oznaka. Općenito o mehaničkim karakteristika elektromotora. Vrste EMP s obzirom na elektromotor.


Visok stupanj sigurnosti i zaštite korisnika i uređaja od naponsko-strujnog udara. Zaštita generatora od povratne snage ili struje predviđenih za paralelan rad, treba da. Zaštita elektromotora Strujna kola razvodnih tabli i razvodnih uređaja za. Struje preopterećenja koje nastaju u strujnom kolu bez prisustva. M – za zaštitu strujnih kola motora. Kod običnih osigurača s navrtkom predviđena je strujna staza kroz: a) tijelo. Tako se tromi osigurači upotrebljavaju isključivo za zaštitu motora.


Zaštite pretvarača i motora pogona upravljive brzine vrtnje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.