petak, 28. travnja 2017.

Igre autobusa 3d

Igre autobusa 3d Ako želiš da bude tvoje korisničko ime na ljestvici, moraš na kraju igre stisnuti dugme SUBMIT SCORE. Igre: Count The Correctly To Get Them To. Vi upravljate autobusom i cilj vam je parkirati ga na zadano mjesto.

Igre autobusa 3d
Da nebi bilo jednostavno imate i zadano vrijeme a bodove ćete izgubiti i ako oštetite vaše. Kroz niz izazova parkirati ćete veliki autobus, i da bi. Igra 3D PARKIRANJE na Larinoj igraonici. Naravno, pazi na broj na koji auto moraš parkirati i broj auta koji moraš dovesti. Uživajte u ovoj igrici parkiranja u 3D!


Cilj JE izvršiti svih 20 postavljenih zadataka i dovesti djecu na cilj bez da se putem zaletiŠ u nešto. Ali, da ne bi trebali biti previše vozite. Parking vozač autobusa 3D je super vožnje igre. Trkajte se kamionima, autima i motorima kroz razne uzbudljive nivoe. Naše potpuno besplatne 3D trke su zabavne za igru, isto kao i naše flash trke. Ovo ovdje je dobra stara automobilska igra, ali u 3d verziji. Hoćete li vi biti onaj koji će pobijediti u ovoj utrci? Sjednite za volan automobila u ovoj igrici i uživajte u nevjerojatnoj 3d tehnici ove igrice.


Igre autobusa 3d
Prođite razne levele ove igrice osjećajući se kao da sjedile u tom. Vaš cilj je parkirati bus na točno mjesto. Pazite na ljude koji šetaju po cesti i nemojte se sudariti s drugim vozilima. Imate određeno vrijeme da završite level. Ovaj autobus može voziti po brežuljkastom terenu, pokupi sve bisere i stigni do cilja. U 3D školski autobus parking, ste vozač školski autobus i vaš zadatak je. Can rukujete parkiranje masivni BEST autobus u ovom zahtjevnom.


Osjećam se kao pravi majstor autobusnog parkirališta. Parkirati svoj automobil u određenim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.