četvrtak, 27. travnja 2017.

Kolektivni ugovor državnih službenika i namještenika 2016

Kolektivni ugovor državnih službenika i namještenika 2016 Ministarstvo uprave u okviru svog djelokruga obavlja upravne i stručne poslove koji se odnose na radno-pravna pitanja državnih službenika i namještenika. Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika RH. Ovaj Ugovor sklapa se na određeno vrijeme do 1.

Kolektivni ugovor državnih službenika i namještenika 2016
Prva je tužba povučena tijekom procesa krajem 2016. HRT) Nakon višemjesečnih pregovora potpisan je kolektivni ugovor između. Vlada kreće s isplatom regresa državnim i javnim službenicima. KOLEKTIVNI UGOVOR DRŽAVNIH SLUŽBENIKA I NAMJEŠTENIKA.


KULTURE KOJE SE FINANCIRAJU IZ DRŽAVNOG PRORAČUNA. Download this file (Tumačenje Komisije od 11.03.2016. godine.pdf). SINDIKAT DRŽAVNIH I LOKALNIH SLUŽBENIKA I NAMJEŠTENIKA. Federalni ministar pravde Mato Jozić, premijer Kantona. Samostalni sindikat kantonalnih državnih službenika i namještenika oglasio se. Kolektivni ugovor za državne službenike i namještenike. Poslove u državnim tijelima obavljaju državni službenici i namještenici. Ustava i zakona ili kolektivnim ugovorom, primjenjuju se opći propisi o radu.


Dodatku III, danas isplaćen regres za 2016.

Kolektivni ugovor državnih službenika i namještenika 2016
Samostalnog sindikata državnih službenika i namještenika u organima državne službe, sudskoj vlasti i javnim ustanovama u FBiH Salihom Kruščicom. Granski kolektivni ugovor za državne službenike i namještenike u FBiH. Ističemo da je od ukupnog broja državnih službenika i namještenika (2.200), 720 je članova. Predsjednik Samostalnog sindikata kantonalnih državnih službenika i. Novi zakon o državnoj službi: Hoće li Vlada FBiH ponovo pokušati politizirati državnu. Podsjećaju da zaposleni u javnim službama, sukladno Temeljnom kolektivnom ugovoru za službenike i namještenike u javnim službama u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.