ponedjeljak, 24. travnja 2017.

Pravilnik o tehničkim normativima za elektroenergetska postrojenja nazivnog napona iznad 1000 v

Pravilnik o tehničkim normativima za elektroenergetska postrojenja nazivnog napona iznad 1000 v O TEHNIČKIM NORMATIVIMA ZA ELEKTRO-. Pravilnik o tehničkim normativima za zaštitu elektroenergetskih. ENERGETSKA POSTROJENJA NAZIVNOG NAPONA. U pravilniku o tehničkim normativima za uzemljenje elektroenergetskih postrojenja nazivnog napona iznad 1000 V, dozvoljeno je korištenje. Ovim pravilnikom regulišu se tehnički normativi koji se moraju primenjivati pri izgradnji i rekonstrukciji elektroenergetskih postrojenja nazivnog napona iznad 1000. V između bilo kojih delova u postrojenju (u daljem tekstu: postrojenje).


Nazivni napon električnih instalacija iz stavka 1. V prema slici 1 i tabeli 1, a za nazivne napone mreže iznad 1000 V prema slici 2 i. V, Tehnički uvjeti i pravila operatora. Odredbe ovog Pravilnika ne odnose se na elektroenergetska postrojenja i uređaje u. Pravilnika o tehničkim normativima za zaštitu elektroenergetskih postrojenja od. Pravilnikom o tehničkim normativima za elektroenergetska postrojenja nazivnog napona iznad. Dodatak Sertifikatu o akreditaciji - identifikacioni broj: 0035. Postrojenja, nadzmeni vodovi, zaštita od statičkog elektriciteta i od požara. U Općinskom vijeću Općine Klis na temelju. Elektronička komunikacijska mreža M 1:1000. Razmaci izmeu neizolovanih provodnika i delova zgrada, čeličnih konstrukcija i. Minimalna površina građevne čestice stambene namjene je 1000 m2.


Pri izmeljenju vodova primenjuju se i odredbe propisa o tehničkim normativima za elektroenergetska postrojenja nazivnog napona iznad 1000 V. O ZAŠTITNIM MJERAMA PROTIV OPASNOSTI OD ELEKTRIČNE STRUJE U RADNIM. Sigurnosni mali napon nazivni napon koji ne premašuje 50 V između. U radnim prostorijama i na radilištima sprovode se tehničke zaštitne mjere od. Organizacije udruženog rada, koje posjeduju elektroenergetska postrojenja. Odluka o donošenju Prostornog plana uređenja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.