srijeda, 31. svibnja 2017.

56. Festival hrvatskih kazališnih amatera

56. festival hrvatskih kazališnih amatera Međunarodni festival amaterskih kazališta JADRAN 2016. Festival hrvatskih kazališnih amatera. Hrvatski sabor kulture, krovna organizacija hrvatskoga kulturno-umjetničkog amaterizma s tradicijom dugom 68 godina, organizira 56.

56. Festival hrvatskih kazališnih amatera
Svečanom završnicom i dodjelom nagrada danas je u Vodicama završen šestodnevni 56. Danas je u Kulturnom centru Vodice započeo drugi dio 56. Vodički festivalski program otvoriuli su.


Dodjelom nagrada u nedjelju je u Kulturnom centru Vodice završeno 56.

56. Festival hrvatskih kazališnih amatera
Naime, grad Pazin je već drugu godinu za redom bio domaćin 1. Grad Pazin i ove je godine domaćin 1. FESTIVAL HRVATSKIH KAZALIŠNIH AMATERA Pazin, 20. U sklopu FAKSA prikazuje reprezentativnu produkciju najboljih amaterskih kazališta i kazališnih sekcija, a njegovu kvalitetu garantiraju. Varaždinsku županiju na ovogodišnjem 56. Amatersko kazalište Gospić, s predstavom Žena sa cvijetom u ustima, u već tradicionalnoj sjajnoj. Pazinu predstavljat će Dramska družina. Ovaj je vikend u Buševcu održana 19. FHKA- 6 dana, 2 grada, 23 najbolje amaterske predstave - 56.


Međimurska je županija na festivalu imala dva predstavnika: Dramski studio "DADA" Kazališne družine "Pinklec" i Centar za mlade Čakovec u. Proglašenjem najboljih završen je 56. PXL Standard Show Vodice: Predstavom Tramvaj zvan žudnja otvoren 56. Sve predstave u Retkovcima pratit će selektorica za 56. GPOU Otočac održati će se Županijska smotra hrvatskih kazališnih amatera i selekcija za 56. Izvješće o selekciji predstava za 56. Sabor amaterskih kazališta Slavonije i Baranje.


Ta će predstava predstavljati Karlovačku županiju na 56.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.