četvrtak, 25. svibnja 2017.

Brodski pomoćni strojevi i uređaji pdf

Brodski pomoćni strojevi i uređaji pdf BPS) je omogućavanje i pomaganje rada brodskih sustava i uređaja. JEDNOFAZNI ASINKRONI MOTOR S KRATKO SPOJENOM POMOĆNOM. EKSPLOATACIJA BRODSKIH ELEKTRIČNIH UREĐAJA. BRODSKI POMOĆNI STROJEVI I UREĐAJI - velimir ozretić (100015634) - Sve o brodovima i uređajima koji ih pokreću. Održavanje i popravci električnih, elektroničkih i sustava upravljanja palubnih strojeva i opreme za rukovanje teretom, te. U trećem su poglavlju prikazani električni strojevi kojima se koristi na brodu.


Kreirano: Srijeda, 29 Siječanj 2014 15:59.

Brodski pomoćni strojevi i uređaji pdf
Proizvodni strojevi, alati i naprave. Brodski električni uređaji i sustavi II. Posebni program naobrazbe za stjecanje zvanja drugog časnika stroja na brodu sa strojem. Osnivanje i vođenje brodskog pogonskog postrojenja. Sistematika brodskih pomoćnih strojeva. Kompletno sve o pomoćnim brodskim strojevima sa shemama, dijagramima.


Automatizacija brodskih strojeva, uređaja i procesa iz dana u dan postaje sve. Pri gubitku napona u krugu pomoćnog stroja koji radi, mora se predvidjeti. Pojednostavljena generička shema brodskog energetskog sustava. Racionalno i pravilno korištenje ostalih brodskih pomoćnih strojeva i uređaja također. Osovinski vod je dio koji spaja brodski vijak i porivni stroj na brodu. Peto poglavlje klasificira vrste brodskih postrojenja, a u šestom poglavlju obrađen. Klasifikacijsko društvo mora imati odgovarajući broj tehničkog, upravljačkog, pomoćnog.


U tom slučaju odgovarajuća ograničenja biti će unesena u brodske. M1 - dodjeljuje se brodu ukoliko strojni uređaj i bitni pomoćni strojevi u potpunosti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.