četvrtak, 25. svibnja 2017.

Student servis rijeka ponuda poslova

Student servis rijeka ponuda poslova Student servis - Studentski centar Rijeka, Rijeka, Croatia. Svi studentski poslovi na jednom mjestu! Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu Televizija Student prva je studentska televizija u Hrvatskoj.

Student servis rijeka ponuda poslova
Dužni smo Vam skrenuti pozornost na odredbu članka 13. Dobrodošli na stranice Web servisa Studentskog centra u Rijeci. Iako trenutno najviše ponuda za posao ima upravo u turističkom sektoru. Najniža satnica za sve poslove je 17 kuna, a student servis iako daje.
Student servis rijeka ponuda poslova
Trenutno su prikazane sve kategorije.


Kontakt-brojevi za informacije o poslovima. Za one koji su tek ušli u svijet studentskih poslova i za one koji već imaju radni staž, a imaju. Ukoliko ste prijavljeni kao posloprimac. Kategorija posla: Svejedno, Administrativna. Dom mladih Rijeka, Laginjina 15, Rijeka, tel. Nakon pronalaska posla, učenički servis izdaje Ugovor o. Naručitelj, student i Studentski servis sklapaju ugovor na tipskom formularu, a prema potrebi se sklapa posebni.


Opširnije o učlanjivaju u studentski servis pogledajte OVDJE.

Student servis rijeka ponuda poslova
Ponudu poslova možete pratiti na web ili Fejs stranicama STUC-a. Student Servis aplikacija je besplatna aplikacija koja na dnevnoj bazi prikazuje novu. RRiF VŠ-a preko student servisa za ispomoć pri izradi procjena tržišne vrijednosti nekretnina. Rijeka, Petra Kobeka 16, Split Vukovarska35a, Osijek, Kardinala Alojzija Stepinca 8 b. Filip se prije godinu dana iz Rijeke preselio u Split, gdje je nastavio. Problem je jedino što nije baš lako nać posao bez neke veze. Tražim već neko vrijeme preko "moj posao" i ponuda poslova je sve manja i. Posts about student servis posao written by Anonimni.


Ponuda posla – tražim posao šibenik.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.