četvrtak, 25. svibnja 2017.

Električni bicikl kit

Električni bicikl kit Prodaja električnih bicikala, dijelova i opreme za električne bicikle u malim. Električni bicikl kit snage 1500W48V novo 2799Kn Sadrži kotač sa motorom. Rezervni dijelovi baterije i KIT setovi za samogradnju elktro bicikla.

Električni bicikl kit
Motor za elektro bicikl, aku baterija, Zagreb Split Zabok Sesvete Podsused. Kompletan kit pretvoriti će Vaš postojeći bicikl u električni bicikl. Kit setovi nude: - tihi motor s najvećom učinkovitošću - trofazni elektromotor bez četkica - pojaćani dvoslojni aluminijasti obruč Motori za električne bicikle su. Kvalitetni set za naknadnu ugradnju električnog pogona (250W) u bicikl uključujući.


Električni bicikl kit
City elektro kit Apache Power System. Zvuči nevjerojatno ali upravo to nudi ekipa koja je kreirala električni bicikl Wave. Konkretno radi se o kit motoru Magic Pie II i bateriji LiFePo4 48V 10AH. Nadalje dodao sam i putno računalo Speedict. Elektro bike kit 1000W zadnji Elektro bicikli Elektro bike kit prednji (komplet za električni bicikl) - komplet opreme za pretvaranje vašeg bicikla u električni bicikl. Izraz "Pedelec" znači bicikl s električnom podrškom.


To znači da su pogon bicikla i elektromotor povezani i međusobno ovisni o pedaliranju, bez pedaliranja. Elektro bike kit 250W prednji Elektro bicikli Elektro bike kit prednji (komplet za električni bicikl) - komplet opreme za pretvaranje vašeg bicikla u električni bicikl. Imal netko da je ugradio ili vidio (isprobao) kit za samogradnju koji je prezentiran u Majstoru od prošlog. Razmišljam o kupovini e-bicikla, pa sam malo tražio što se sve nudi. Ovaj kit iz Artasa mi se čini u redu, ali ako postoji alternativa, zašto ne. Ovaj prijenosni električni pogon može se montirati na bicikl za samo nekoliko sekundi.


V 350-500W front gear motor new anti-water kit with LED (36XF39-AW-LED). Germany type motor(180℃ copper winding+ best magnet).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.