ponedjeljak, 1. svibnja 2017.

Fotografije zemlje iz svemira

Fotografije zemlje iz svemira NASA-ine fotografije su proglašene jednnima od najljepših na svijetu. Kakav pogled: 10 najljepših NASA-inih fotografija zemlje iz svemira. CGI - Computer Generated Images, dok. Međunarodna svemirska stanica snimila je nevjerovatan video planete Zemlje iz svemira, koji. NASA: Najlepše fotografije Zemlje iz svemira iz 2015. Ove fascinantne prizore zabeležili su astronauti Međunarodne svemirske stanice. AROBNA PLANETA Ovo su najlepše fotografije zemlje snimljene iz SVEMIRA.

Fotografije zemlje iz svemira
Najbolji pogled na Zemlju svakako imaju astronauti.


Posada Ekspedicije 44 s misije na Međunarodnoj svemirskoj postaji (ISS) vratila se još u rujnu prošle godine. Prvi put snimljena bez spajanja više slika: Je li ovo najbolja fotografija Zemlje, ikad? Ruski meteorološki satelit, snimio je moćnu, do sad. Ljudi su poslali mnogo misija u svemir, izvan našeg planeta da istraže naša susjedna nebeska tijela. Neke s ljudskom posadom, a neke. Satelitsko snimanje čine fotografije Zemlje ili drugih planeta koje su snimljene.


Landsat, najveći program za prikupljanje snimaka Zemlje iz svemira. Pre 70 godina, naučnici su napravili prvu ikada fotografiju naše planete iz kosmosa, ali tehnologija uz pomoć koje je taj poduhvat bio moguć.

Fotografije zemlje iz svemira
Zemlje u čijem pogledu možemo uživati, ali astronauti koji su sva ta mesta fotografisali iz svemira. Prva fotografija iz svemira snimljena 24. Prvi izlazak Zemlje viđen ljudskim očima. Prizori iz "Fotografija Zemlje" iz "Zemlje iz svemira" na "National Geographic Channelu".


Fotografije su uistinu fantastične, no ako vam je slika neko vrijeme crna, ne paničarite. To znači da je postaja na noćnoj strani Zemlje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.