četvrtak, 18. svibnja 2017.

Kaufland vino akcija

Kaufland vino akcija Vranac ili Rizling crno ili bijelo vino 2l umjesto 21,99kn sada 14,99kn – Bref osvježivač toaletne. Novi Kauflland katalog ti donosi tako ogroman izbor a tako niske cijene. Katalog je podijeljen na vinorodne regije Hrvatske, na vina.

Kaufland vino akcija
No, kako to inače biva s pompoznim akcijama, uglavnom su ostali razočarani. Isto vino, ista cijena, ali HDZ-ovac ne smije piti na naš račun. Mionetto Proseco Treviso brut, pjenušavo vino, 0,75L.


Svi katalozi, akcije i popusti na jednom mjestu.

Kaufland vino akcija
Kaufland akcija za početak tjedna do 3. Z bregov Varaždinski svježi sir u sirnoj marami 800 g. U klijet ne nosi svoje vino, jer moglo bi se dogoditi da je bolje od. No to nije sve: u sklopu humanitarne akcije “Iz ljubavi prema Hrvatskoj”. Agrolaguna, Belje i Mladina dobili nagrade festivala Vino. Hrvati došli u ove krajeve, kad je Šeks probao vino. VELIKA AKCIJA: Detektirana dva nova slučaja salmonele na policama. Vino šećerne trske odmah se stavi u posebno projektirane bakrene kotlove za proces destilacije koji će se u njima održati.


Kvalitetno bijelo miješano vino - akcija 10 kn.

Kaufland vino akcija
Vodnjan: Iz skladišta otuđio maslinovo ulje, vino, pršute. Hrvatski Crveni križ provodi akciju pod nazivom: “Vaš dar za pravu stvar". Ovdje možete vidjeti gdje se nalazi ovo kvalitetno vino po cijeni od 27,99 kuna. Dodjemo tamo i stvarno ljepo crveno pise AKCIJA i cijena od 9,49 kn! Vino kvalitetno Bogdanuša Vinogorje Hvar bijelo 0,75l. Festival, u cijelosti posvećen kulturi stola, vina i hrani kao nezaobilaznom dijelu.


Nova akcija „Vikend sporta i zdravlja“ donosi atraktivne popuste i pogodnosti u. Pogledajte u video prilogu koji su sve.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.