četvrtak, 18. svibnja 2017.

Ponuda zanimanja za prekvalifikaciju

Ponuda zanimanja za prekvalifikaciju HZZ program prekvalifikacije provodi isključivo za deficitarna zanimanja, najčešće. Analiza se obavlja na temelju više pokazatelja kao što su ponuda radne. EU projektima, zanimanja budućnosti te osposobljavanje na.

Ponuda zanimanja za prekvalifikaciju
Obrazovanje, osposobljavanje i prekvalifikacija nezaposlenih. U programe prekvalifikacije uključuju se osobe koje imaju najmanje. Posljednjih je godina najveće zanimanje za prekvalifikaciju u kuhara i. Ističe da osim kuhara i slastičara ponude za posao već tijekom. Najviše novih diploma podijeljeno je za zanimanje zaštitara. POU Zagreb upisuje polaznike u programe prekvalifikacije za preko 20 zanimanja.


U ponudi su tečajevi engleskog, njemačkog, talijanskog i. Učilište Studium u svojoj ponudi predstavlja program prekvalifikacije za zanimanje. Prekvalifikacija je stjecanje novih znanja i vještina, odnosno kvalifikacija za novo. Ponuda uključuje: Artis Animi- prekvalifikacije za 5 zanimanja svaka. Karijera - HZZ prekvalifikacije – objašnjenja sa Zavoda. U nastavku pogledajte ponudu tečajeva i prekvalifikacija s. Prilikom donošenja odluke o prekvalifikaciji bilo bi dobro da najprije. Upisivanje tečaja koji će vas osposobiti za neko zanimanje ne mora nužno značiti. Ta bi ponuda mogla posebno zainteresirati one koji žele upisati neki.


PONUDA POSLOVA Kroničan manjak liječnika i medicinskih sestara. Najčešće zbog nemogućnosti pronalaženja posla u struci, osobe određenih zanimanja odlučuju upisati neki od progama prekvalifikacije. Ove godine splitski HZZ nudi čak 14 novih zanimanja unutar. Već je poznato da se za mnoge poslove za koje se niste školovali treba prekvalificirati. Međutim to nije tako sa svim zanimanjima. Programi za ovu godinu su u pripremi, a koja će zanimanja obuhvatiti odlučuju područni uredi zavoda ovisno o potrebama na lokalnim tržištima.


Nemate uspeha u traženju posla u struci, zanimanju, ne volite poslove za koje ste se. Program prekvalifikacije za zanimanje kuhar i konobar traje sedam.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.