petak, 19. svibnja 2017.

Menza kampus split radno vrijeme

Menza kampus split radno vrijeme Kampus“ i „Indeks“ u redovno radno vrijeme. Kampus" koji se nalazi u studentskom domu "Dr. Mijenjam studentski dom Bruno Bušić za studentski dom Kampus. Studentski Centar Split dodaje 3 nove fotografije. Upoznajte sve studentske menze u Splitu. Blagdansko radno vrijeme studentskih centara diljem Hrvatske.


Donosimo njihovo radno vrijeme i ponudu.

Menza kampus split radno vrijeme
Radno vrijeme teretane će biti od ponedjeljka do petka 9-22h. Na videu možete vidjeti kako izgleda teretana i novootvorena menza u centru grada. Udruga Studenti za studente Split, 3. Restoran Index adresa: Svačićeva 8 radno vrijeme:. Franjo Tuđman na Kampusu, namijenjene splitskim studentima. Campus, a rade restoran samoposluživanja i. SPLITSKI studenti danas su prosvjedovali pred nekadašnjim.


U sklopu osam zagrebačkih fakulteta te kampusa Borongaj nalaze se studentski restorani ili.

Menza kampus split radno vrijeme
SPLIT – Nezadovoljni zbog zatvaranja jedine menze u središtu grada. U svakom objektu unutar kampusa otvoren je novi studentski restoran koji. Produženo je radno vrijeme i pojačan kapacitet rada u restoranima. Sveučilišnom kampusu u Splitu, netom otvoreni kafić “Tinel” primio je već i prve goste. Ako je suditi po broju gostiju prvog dana rada kafića i vremenu.


OSOBNIH PODATAKA IMPRESSUM KONTAKT MARKETING. Učenički dom – Split kao odgojno-obrazovna ustanova ima uistinu dugu i bogatu povijest. U Splitu postoje 4 doma za studente na ukupno dvije lokacije - dva se nalaze. Buka je u periodu od 20-22h, svo ostalo vrijeme u domu vlada tišina. Cijena: 630kn Fakulteti u blizini: Budući da je dom na kampusu - FESB.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.