utorak, 30. svibnja 2017.

Plastični kolci za vrt

Plastični kolci za vrt Plastični kolci za vrt (za povrće,voće ili cvijeće). Može se ulijevati voda u kolac i tako zalijevati. Ovi stupovi koriste se kao oslonac mladim voćkama i povrću (mlade jabuke, masline, rajčica, paprika, krastavci).

Plastični kolci za vrt
Njihova osnovna prednost je dugotrajnost. Kolci za vrt, Dimenzije i cijene: 2. Pvc kolci za poljoprivredu raznih dimenzija. Izrađujemo ih ekstruzijom pvc materijala u obliku cijevi s unutarnjim pojačanjem i završnim čepom.


Plastični kolci za vrt
BAUHAUS je Vaš specijalist za radionicu, kuću i vrt. Ja imam plastične kolce, koji mi traju već više godina. Vi ste ovdje: Naslovna » Bauhaus katalog » Bauhaus katalog Vrt 2015. Kako si zadovoljna sa tim svemirskim kolcima? Posijali smo još graha i uskoro će mi trebati 70-80 kolca, nemam šanse naći toliko drvenih. U vječnoj potrazi za slobodnim prostorom u vrtu često se koristim raznim vrstama.


U početku sam koristila drvene kolce, no ovaj način pokazao se. Cijevi za vodu, alkaten cijevi, flax za kosilice, plastični kolci, nit za. Bravari bb - Kašćerga, 52000 - Pazin.

Plastični kolci za vrt
Okus raspukle ili neobično oblikovane rajčice iz vašeg vrta još uvijek će biti bolji od okusa rajčice iz supermarketa, a takve uvijek možete. Nudimo Vam bogat izbor tegli i žardinjera, različitih dimenzija i boja. Plastika i plastični proizvodi te sve tvrtke na području Istre koje se bave proizvodnjo. Kako uzgojiti eko rajčice u vlastitom vrtu ili u loncu na balkonu. Uz rajčicu se uobičajeno stavljaju drveni kolci, za koje se ona povezuje kako bi održali stabilnost i ravnotežu.


Predlažem da ovdje sastavimo listu radova u vrtu za razdoblje u kojem jesmo. PVC stupove za vinogradarstvo, voćarstvo, mlade voćke i povrće. Ograde i tende iz cijele Bosne i Hercegovine. Nadalje, proizvodimo kolce raznih dimenzija i promjera za rajčicu (pomidor), masline i ostale voćke. Uz to imamo i profile za plastenike koji se koriste za.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.