utorak, 30. svibnja 2017.

Poliester skupljanje

Poliester skupljanje Poliester skupljanje Njihovo znanje se svodi na to da je svila nežna, da vuna potiče od ovce i da je poliester veštački materijal. U sušilici se gužvaju pa koristite blaži. Materijal: 100% poliester Pranje: 30°C ekstra nežno Izbeljivanje: Nije dozvoljeno.

Poliester skupljanje
Poliester skupljanje
Iako postoje mnoge vrste poliestera, pojam se obično koristi za vrstu sintetičke tkanine te za. Pere se kod 40˚ C a preporuča se nježni ciklus pranja.
Poliester skupljanje
Poliester skupljanje
Nije podoban za sušenje u sušilici. Trajnost je približna onoj kod najlona ili poliestera. Koža ne može da diše uz materijale od sintetičkih vlakana zbog čega se javljaju svrab, osip, a ponekad i kontaktni dermatitis.


Pokušajmo analizirati i saznati poliestera - što tkanina, da li je funkcionalan, dobar za. Napravljena od poliestera ili nekog drugog veštačkog materijala. Oprez na skupljanje, ja sam se nadala da se džemperi i haljine neće baš. Međutim, velika im je mana to što su lako zapaljivi. Ovo su jako prijatni materijali koji zadržavaju kvalitet boje.

Poliester skupljanje
Poliester skupljanje
Mješavina poliestera i pamuka koristi se u mnogo manjoj mjeri nego pamuk, iako je prednost mješavine njezina otpornost na skupljanje i. Poliester, najlon i likra su osetljivi. Sušim u sušilici sve osim vune i poliestera.


Kao znacajna mana kod poliestera navedena je osobina skupljanja. Fiberglas ili poliester predstavlja kompozitni materijal sacinjen od smole. Kao sintetičke tkanine, poliester ne skupljaju puno, ali kada je pomiješan s prirodnim vlaknima kao što su pamuk, očekujem veće skupljanje. Ovo za skupljanje robe je jako čudno. Tkanine koje se jako skupljaju treba pre krojenja oprati i ispeglati. Skupljanje u pranju na temperaturi od 60°C (90°C) C do 3%.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.