petak, 19. svibnja 2017.

Pravilnik o porezu na dobit

Pravilnik o porezu na dobit Porezni postupak; Porezno savjetništvo; Olakšice i poticaji; Računovodstvo i knjigovodstvo; Državna uprava; Ostali propisi; Ugovori o izbjegavanju dvostrukog. Visinu paušalne porezne osnovice i poreza na dobit, rokove plaćanja te evidencije i izvješća u svezi paušalnog oporezivanja utvrđuje pravilnikom ministar. Prijedlog izmjena koji smo objavili.

Pravilnik o porezu na dobit
Lica koji ne podliježu porezu na dobit su: a) Centralna. Preuzmite novi pravilnik o porezu na dohodak koji će biti na snazi od 1. Većina odredbi novog Zakona o porezu na dobit Federacije Bosne i Hercegovine primijenit će se tek pri izračunu poreza na dobit za 2016. Poreznu osnovicu poreza na dohodak čini dohodak od obrta umanjen za preneseni gubitak i osobni odbitak.
Pravilnik o porezu na dobit
Pravilnikom o primjeni Zakona o porezu na dobit.


Poreski obveznik poreza na dobit pravnih lica (u daljem tekstu: poreski obveznik) je privredno. Urednički pročišćeni tekst, “Narodne novine”. Obavještenje poreskim obveznicima o podnošenju poreskih prijava za porez na dobit za 2016. Ako vam se čini da već duže vrijeme nije bilo poreznih promjena, to samo znači da niste u toku. Posljednje izmjene poreskih propisa. MRS 12 – Porezi na dobit se primjenjuje u računovodstvu poreza na dobit. Bitno je razlikovati između pojmova računovodstvena dobit ili gubitak i. Kod sastavljanja godišnje prijave poreza na dobit za 2015.


Pravilnik o porezu na dobit
Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak. IZMJENE PRAVILNIKA O POREZU NA DOHODAK. Uz dokaz o upisu temeljnog kapitala, poduzetnici su obvezni dostaviti i odluku o. Ovim pravilnikom detaljnije se propisuje primjena odredaba Zakona o porezu na dohodak. Primici na koje se ne plaća porez na dohodak 2. Neoporezivi iznosi stipendija, nagrada i naknada fizičkih osoba koje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.