petak, 19. svibnja 2017.

Serijske ubice 20 veka

Serijske ubice 20 veka Uključili smo zloglasne diktatore koji nisu brinuli za tuđu bezbednost, uključujući i svoje građane, ali i najopasnije serijske ubice 19. Pogledajte koje su sve serijske ubice na slobodi u Americi. Tokom 80-tih godina prošlog veka ovaj serijski ubica usmrtio je najmanje sedam žena. Predvideo je pre 20 godina dolazak Trampa na vlast i ima demonsku. Serijskim ubojicama u povijesnom kontekstu bavili su se psiholozi i psihijatri. Jedan od najvećih serijskih ubica u SAD, tvrdio je da je ubio 71 osobu. SEKSI NINA Ona je jedna od naših najlepših voditeljki, a evo kako izgleda. Ovo su najozloglašenije serijske ubice bivše SFRJ: 1. Učinci arsena bili su joj poznati jer se u 18.


Ajlin je jedna od najozloglašenijih serijskih ubica u istoriji SAD. Kalifornijom kasnih 60-tih i tokom 70-tih godina prošlog veka. U knjizi posvećenoj jedinoj ženi serijskom ubici sa jugoslovenskih prostora. Muške serijske ubice uhvate nakon 2 ili 3 godine, dok neke žene. Leopard, poznat kao đavolji panter, bio je ljudožder koji je z anekoliko godina u britanskoj Indiji tokom ranih godina 20. Evo spiska serijskih ubica vrednih spomena: -Pedro Lopez,bolesnik iz Kolumbije,rekao da je on po njemu "Legenda 20. Tačnije, malo ljudi je čulo za Bel Gines koja je krajem 19.


Serijske ubice 20 veka
Sa fenomenom serijskog ubice najčešće se sreće Amerika, gde u proseku na. Ubica Mile Matić-Rambo iz Bosne-intervju-Killer Mile Matic Rambo. Do danas je reč o najmasovnijem serijskom ubici u Sovjetskom. Haris je 60-ih godina prošlog veka radio kao novinar i otišao je u. Serijske ubice među nama (1): Psihopate sa šarmom Od kultnog filma. Trevinu je kasnije kazna preinačena na 20 godina robije i pušten je 1981.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.