četvrtak, 18. svibnja 2017.

Rtg pluća privatno

Rtg pluća privatno Rtg pluća privatno Rendgensko snimanje (RTG) srca i pluća potrebno je kod sumnje na upalu pluća, bronhitisa, traume prsišta, tumora pluća, kao dio. GE : jednjaka i želuca; tankog i debelog crijeva. Najčešće su indikacije standardni, nekomplicirani slučajevi plućne dijagnostike i dijagnostike koštano-zglobnog sustava.

Rtg pluća privatno
Rtg pluća privatno
Da li se u RH moze negdje obaviti snimanje pluca privatno? Naime, i RTG snimka pluća, kao i bilo koja pretraga koja uključuje izlaganje. KKS, GUK, K, Na, PV), EKG, priložene rtg snimke pluća ili CT.
Rtg pluća privatno
Rtg snimke glave; Rtg snimke gornjih i donjih ekstremiteta; Rtg snimke zglobova; Rtg snimke vratne, lumbalne i torakalne kralježnice; Rtg snimke srca i pluća.


Radiologija: RTG kostiju: glave, grudnog koša, zdjelice i udova (standardne, funkcionalne, specijalne) RTG pluća i srca kontrastne pretrage. Patološki nalaz Rtg pluća i srca nalazima u oko 70% bolesnika, iako je nalaz. Poliklinički odjel Poliklinike Medikol za radiologiju opremljen je uređajima koji omogućuju brzu, kvalitetnu i kompletnu radiološku obradu. Plućna embolija je začepljenje jedne ili nekoliko grana plućne arterije ugruškom. CT, RTG, Ultrazvuk, Mamograf, Panoramix, Laboratorija. Visoko profesionalna medicinska usluga.

Rtg pluća privatno
U prsnom košu smještene su životno važne anatomske strukture koje su nužne za funkcioniranje organizma. Prije svega to su srce i pluća, dva organa.


Rtg pluća privatno
Rtg snimanje obe šake (oba ručna zgloba) 2. CT kralježnice; CT pluća; CT zglobova; Dijaskopija; Intravenozna urografija. Rtg pregled akta gutanja i jednjaka. Našim pacijentima je od sada na raspolaganju spiralni CT i univerzalni RTG aparat. RENDGEN DIJAGNOSTIKA Rtg snimanje glave. Poliklinika Atrijum je zdravstvena ustanova koja se već punih 17 godina. Pacijenti KBC-a Split kojima je potrebno napraviti RTG (rendgen) pluća u bolnici na Križinama, taj pregled mogu obaviti na RTG uređaju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.