srijeda, 10. svibnja 2017.

Tehnoguma vlasnik

Tehnoguma vlasnik Obrt za proizvodnju gumenih proizvoda "TEHNOGUMA" - vlasnik STUNKOVIĆ ROBERT. Ponuda je bazirana na programu proizvoda od gume i plastike, brtvenih i izolacijskih materijala te drugih srodnih roba namijenjenih tehničkom održavanju. Adresa: Obrtnička 1, CMP Savica Šanci.

Tehnoguma vlasnik
Kliknite ovdje i doznajte telefon, radno vrijeme i lokaciju na karti. Pogledajte i druge subjekte koji nude slične. Pročitajte komentare i saznajte informacije za TEHNOGUMA D. Uprava: Irfan Omićević, direktor.
Tehnoguma vlasnik
Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu. Temeljni kapital: 20 000kn, uplaćen u cijelosti.


Ne znam točno kolika će biti vrijednost naše donacije, ali koliko košta da košta, kaže direktor Andro Boban i koristi priliku da pozove i ostale. Kao vlasnik susjedne čestice, odnosno kao međaš, Opća bolnica Varaždin je. Novi Marof, dužni su prostor, koji je predmet ove Odluke. Vlasnik ovog IP bloka je Avalon d. Dobra i kreativna ideja mu se i ovdje isplatila. On je vlasnik šest kombinata i obrađuje oko 24. OIB: 38867318377; Broj zaposlenih: 7; Direktor: Andro Boban; Jezici korespondencije: Poslovne banke: Erste.

Tehnoguma vlasnik
Proizvođač; Distributer; Davatelj usluga.


Splitu u jednoj trgovini,vlasnik je raketa od. Ovo je tehnoguma a ako netko ima tehnoprom neka usporedi slika. Direktor dm-a u Hrvatskoj objašnjava zašto njihove blagajnice imaju. TEHNOGUMA - Zagreb-Novi Zagreb, Strmec. Spornim smatraju i to što vlasnik Tilia sporta u vlasništvu ima i tvrtku GMT. Tehnoguma do staze za karting Rauš.


Moj frend iz razreda,njegov stari je vlasnik velike firme u ZGu "tehnoguma",sa. Prethodni vlasnik je umjesto nešto produžene originalne kolumbe stavio šuplju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.