srijeda, 10. svibnja 2017.

Tesla automobili cijena

Tesla automobili cijena VOZILI SMO TESLA MODEL S najprodavaniji elektro auto na svijetu. Tesle kažu kako će automobil biti u stanju. I vi ste jedan od onih koji bi željeli kupiti Tesla električni automobil, ali nemate dovoljno novaca?

Tesla automobili cijena
Elon Musk, izvršni direktor Tesla Motorsa nedavno je objavio kako će novi model ovog popularnog električnog automobila biti u prodaji od 2017. Novi automobil nazvan Model 3, u prodaju stiže iduće godine, i to po početnoj cijeni koja je osjetno manja od one njegovih prethodnika. Za Teslu Model 3 Musk tvrdi kako je konačno automobil koji će. Cijena je konačno konkurentna, u SAD-u osnovni model stoji 35.


Tesla automobili cijena
Samim time pravda se cijena automobila, napomenuti ćemo da cijena McLaren-a MP4-12C Coupea, kojeg Tesla P85D dostiže na ljestivici. Tesla Motors možda nije lansirao prvi komercijalni električni automobil, no njihov. Model S odabrao sam jer je to jedini električni automobil koji je u većini stvari superioran. Cijene su na Teslinim stranicama, nije jeftino. Ako se stavi u kontekst cijena najma egzotičnih, luksuznih i sportskih automobila, stotinjak dolara je donja granica, a da se Tesla iznajmljuje. Treći Teslin model, koji bi trebalo da označi početak masovne proizvodnje električnih automobila ovog proizvođača, predstavljen je na. Uprkos povećanju mase automobila, inženjeri Tesla Motorsa uspeli su da. Cena za osnovni "D" model, sa baterijama kapaciteta 60 kWh.


No, najvažniji faktor ostaje i dalje cijena.

Tesla automobili cijena
Revolucija: Tesla model 3 označila kraj klasičnih automobila. Prvo se pojavio Tesla Roadster čija je cijena bila visoka, proizvodio se u samo 500 primjeraka godišnje, ali je pokazao svijetu da električni. Država daje poticaje na kupnju ekoloških vozila. EV vozila su i dalje prisutni, kapacitet i cijena baterija, te brzina punjenja i pokrivenost punionicama. Tesla Model S je prvi automobil koji povezuje ultrasportske.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.