petak, 12. svibnja 2017.

Tlak u gumama kamiona

Tlak u gumama kamiona Molio bih nekoga da mi ukratko objasni kako je moguce da pritisak zraka u gumama nekog vozila ne ovisi o tome dali je vozilo optereceno. Kako biste očuvali sigurnost u prometu i dug život guma, YOKOHAMA. Tlak u gumama treba provjeravati na hladnim gumama.

Tlak u gumama kamiona
Održavanje ispravnog tlaka u gumama ključno je za vijek trajanja gume i sigurnost u vožnji. Izbor, skladi‰tenje i odrПavanje guma. Pročitajte stručne Dunlop savjete o važnosti redovite provjere tlaka u gumama i slijedite jednostavan vodič za provjeru.


Ovaj vodič vam omogućava određivanje optimalnog pritiska guma za teška vozila.

Tlak u gumama kamiona
Dobićete i sve druge potrebne informacije. Na internetu taj podatak nije lako. AMT (Air Maintenance Technology) naziv je tehnologije automatskog održavanja tlaka u gumama tvrtke Goodyear. Tlak zraka u gumi treba održavati na preporučenoj razini. To možete provjeriti na sljedeći način.


Gumu je prvo napumpao u zaštićenom kavezu, a ne na prikolici. DAKLE : pritisak je PRAVOCRTNO opterećanje, dok je tlak prostiranje sile U. U uputstvu za korištenje mora ti biti podatak o tlakovima u gumama. Povećanje sigurnosti u vožnji: TyreManagement (Upravljanje gumama) u MAN autobusima obuhvaća sustav nadzora tlaka u gumama TPM i komplet za.

Tlak u gumama kamiona
Inovativni sigurnosni sustavi u kamionu MAN TGX smanjuju rizik od nesreća i tako pridonose većoj učinkovitosti u. Sustav za kontrolu tlaka u gumama (TPM). Razliku u vrstama šumskih nadgradnji kamiona (slika 1) najčešće uzrokuje. Double Coinje dizajnirao ovu teretnu kamionsku gumu za sve pozicije osovine. Position) namijenjena za kamione u lokalnom i regionalnom transportu te. Profesionalac u efikasnosti potrošnje goriva:.


Proizvođač automobilskih pneumatika, pneumatika za kombi vozila, vozila 4x4, kamione, motocikle i skutere. U ovoj brošuri prikazane su cijene za najčešće modele i tipove. Volvo kamiona, ali je potrebno deset puta više.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.