ponedjeljak, 1. svibnja 2017.

Visokotlačni perač stihl cijena

Visokotlačni perač stihl cijena STIHL visokotlačni perači dojmljivi su kroz mnoštvo osobina. Priključak visokotlačnog crijeva izveden je tako da se crijevo u priključku. Stihl visokotlačni perači osiguravaju savršeno čiste uređaje, staze ili vozila.

Visokotlačni perač stihl cijena
Uz uređaje za čišćenje u ponudi je i širok asortiman. Navedena cijena je snižena za 5% od cjenika i vrijedi za plaćanje gotovinom ili otkupninom i internet bankarstvom. Ulazni model u asortiman visokotlačnih perača STIHL. Idealan za pranje strojeva i alata, te održavanje okućnice.
Visokotlačni perač stihl cijena
Proizvod se ne može kupiti preko web shopa – 052 881.


STIHL-ove, živo sranje prvi riknio odma a ovaj. Pazi u ostalom visokotlačni perači i jesu baš to da rade pod velikim pritiskom i da. Cijena 1000,00kn, za keš može manja korekcija cijene a u zamjeni. Prodaja strojeva za pranje i čišćenje u oglasima sa slikama i cijenama strojeva i alata čišćenje. Rabljeni Visokotlačni perač - Pogledajte unose. STIHL nudi širok program strojeva za pranje i čišćenje, koji su tijekom ove akcije u ponudi po sniženim cijenama.


Između brojnih modela visokotlačnih perača.

Visokotlačni perač stihl cijena
Annovi Reverberi visokotlačni perači (minivoši). Malen i praktičan visokotlačni perač za poslove pranja i čišćenja na okućnici. Lagani perač, jednostavan za korištenje, osnovna izvedba za povremenu uporabu. Rotacijska sapnica i sapnica za plosnati mlaz, visokotlačno crijevo s. Napomena: Stihl i Viking uređaje moguće je preuzeti isključivo u našem prodajnom prostoru. Iskazane cijene su neobvezujuće preporučene maloprodajne cijene.


STIHL RE 98, električni visokotlačni perač, 1,7 kW, 110 bar, 440 lit. Kupite rabljene Visokotlačni perač na traktorpool.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.