četvrtak, 1. lipnja 2017.

Cijena željezne ograde po metru

Cijena željezne ograde po metru Postovani sve ograde dvorisne se krecu od250 maraka pa nadalje kapije su od 350 maraka pa nadalje ako zelote vise informacija ili tacniji iznos vase kapije i. Kapije i ograde za dvorišta i terase, gelenderi i zaštitne rešetke za prozore i vrata. Materijali: kovano gvožđe, aluminijum, inox, PVC.

Cijena željezne ograde po metru
Alu-gelenderi-dvorisne-ograde-klizne-kapije- ograde-i-kapije-2. Svaki korak u nastanku vaše kapije će biti stručno, precizno i kvalitetno napravljen. Klizne kapija, kao dio dvorišnih ograda se također odlikuju kvalitetom. ALU ograde se izradjuju od aluminijumskih profila bez termickog prekida.


Cijena željezne ograde po metru
Proizvodimo klizne i krilne kapije od aluminijuma, celicnih cevi i alucobonda. Ograde - alu ograde,dvorisne ograde, balkonske ograde, ograde za kucu, ograda za industrijske. Dvorišna ograda, Model: ALOS D6 KARAKTERISTIKE. Dvorisne ograde - dvorisne ograde slike - ograde i kapije. Vrhunski kvalitet i povoljne cijene. U nasoj standardnoj ponudi raspolazemo sa tri osnovne boje plastifikacije ograde po RAL-karti : bijela (RAL-9016), siva. Klizna dvorišna vrata izrađujemo od aluminijia. Profil tehnika - Garažna vrata i ograde.


Aluminijske ograde izrađene od aluminija sa završnim slojem plastifikacije.

Cijena željezne ograde po metru
U galeriji pogledajte slike inox ograda i ostale naše radove - inox nadstrešnice, rukohvati, klizne inox ograde i kapije. U našoj širokoj ponudi također imamo balkonske i dvorišne ograde i kapije. Velika prednost PVC ograda i kapija je u vrlo jednostavnom održavanju, više nema. ALUMINIJUMSKA STOLARIJA BRCKO, ALUMINIJUMSKE OGRADE I KAPIJE BRCKO, ALUMINIJUMSKI STO I STOLICE BRCKO, INOX OGRADE BRCKO. Motori za dvorišna vrata Hormann, Beninca, Nice - krilna i klizna vrata, automatika za ograde i vrata. INOX OGRADE ZA DVORIŠTE INOX OGRADE ZA DVORIŠTA, INOX KLIZNA VRATA, INOX KAPIJE, INOX LESE, INOX PORTUNI, INOX OKUćNICE.


Nudimo unutarnje i vanjske ograde od inoxa, aluminija i čelika, kovane ograde i kapije, panelne ograde, rukohvati, stolovi, stolice. Izradjujemo nove kapije i ograde od kovanog gvozdja, zastitne resetke. Dvorisna ograda u kompletu sa dvokrilnom kapijom i ulaznim vratima! Izradjujem inox ograde(balkonske , stepenisne i dvorisne) i kapije u raznim debljinama profila i prema zahtevu kupca. Povrsinska obrada moze biti visokog sjaja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.