četvrtak, 22. lipnja 2017.

Pješčana plaža ugljan

Pješčana plaža ugljan Ugljan ima izuzetno razvijenu obalu dugu više od 20 km sa brojnim manjim i većim. Pješčana plaža u centru mjesta pogodna za djecu i neplivače. U samom mjestu Ugljanu ima nekoliko plaža.

Pješčana plaža ugljan
Prva je plaža Mostir koja se nalazi u centru mjesta. S obzirom na to da je pješčana, odlična je za djecu i neplivače. Na 15 minuta hoda od Kukljice na otoku Ugljanu smjestila se prekrasna pješčana plaža Sabuša. Iako je klasificirana kao pješčana.


Pješčana plaža ugljan
Plaža Sabuša na Ugljanu je idealna za djecu i neplivače zbog plitkog i. Sabuša je u moru pješčana i vrlo plitka pa je zato idealna za djecu i neplivače. Mulinama Plaža Suha u mjestu Ugljan, gleda na Iž Pješćana plaža Mostire u Ugljanu, raj za djecu. Dalmacija - pješčana plaža31 sij 2011Najljepša plaža u okolici Zadra i okolnim otocima po vašem. Možete uživati u ugodnoj šetnji obalom ili kroz hlad stabala. Blaga mediteranska klima, azurno more, kamene, šljunčane i pješčane plaže, deseci otoka i otočića u blizini te. Mostir je pješčana i plitka plaža idealna podjednako za plivače i neplivače. Ugljan je prostorno najveće mjesto na otoku, mjesto s najviše.


Dobrodošli na stranice online vodiča za plaže na otoku Ugljanu i Pašmanu.

Pješčana plaža ugljan
Brojni apartmani, sobe i vile, većinom u blizini mora, nude. Plaža Jaz na otoku Ugljanu već petu godinu za redom dobiva međunarodni ekološki. Plaža Jaz glavna je pješčana plaža u mjestu Preko s obalnom šetnicom. Pula kao kraljica poluotoka nudi svima omiljene pješčane plaže poput Bijece u. Dugi Otok, Ugljan i Pašman nude mogućnost istraživanja brojnih zaklonjenih. Apartmani i kuće za odmor na otoku Ugljanu: kako ih odabrati, na što obratiti pažnju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.