četvrtak, 22. lipnja 2017.

Viskoza materijal cijena

Viskoza materijal cijena Viskoza materijal cijena Prodaja odjeće - ŽENSKE - Stranica 59 - Forum. Zašto sve više nosimo odjeću od umjetnih materijala? Zimski program","rh":"promotivnimaterijali.

Viskoza materijal cijena
Viskoza materijal cijena
Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. Dolaskom ljeta i vrućina, biramo laganije materijale i odjeću koja dopušta koži. Svila i viskoza su jako tanki i osjetljivi materijali, ali kada je čovjek već. Bile su mi lijepe, a i cijena im je poprilična bila.
Viskoza materijal cijena
Prvo što pogledam, kada mi se u trgovini svidi neki komad odjeće, je cijena – naravno – ali odmah poslije toga tražim etiketu na kojoj piše od kojeg materijala je.


Zanima me da li je viskoza prirodan materijal? Iz asortimana izdvajamo posebnu i kratkotrajnu ponudu proizvoda, koje možete nabaviti po sniženim cijenama i uz različite pogodnosti. Pamuk predstavlja materijal koji je uvek pravi izbor bilo da se radi o. Viskoza nije čvrsta kada je mokra i gužva se – može se i skupiti u pranju. Svaki materijal, bilo pamuk, viskoza, poliamid, poliester, sliva, saten, poliuretan. Donekle to razumijem, s obzirom na porast cijene pamuka na.

Viskoza materijal cijena
Viskoza je prirodan materijal dobiven kemijskim putem.
Viskoza materijal cijena
Primijetila sam da su cijene majica i hlača nešto niže nego prije, ali i kvaliteta im. Od prilike koliko se krece cijena po metru ovih sarenih materijala.


Ltd je jedan od najbolje viskoza materijal oblozi s velike. Viskozni materijali: viskozni muslin, viskozni žerseji, dezenirane viskoze. Pored širokog asortimana materijala, ljubaznog osoblja, pristupačnih cena, trudimo. U ponudi i viskoza po cijeni od 6 KM po metru. Naziv: Ženska majica, Materijal: 96%Viskoza 4%Elastin.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.