petak, 30. lipnja 2017.

Zamjena ulja u dsg mjenjaču

Zamjena ulja u dsg mjenjaču VW 7 stupanjski DSG-Promjena ulja i novi software. Učitao korisnik SiM Impex autodijeloviMEYLE: set za zamjenu ulja u automatskom mjenjaču (Audi). DSG mjenjaču koji je ugrađen u Volkswagen Passat dosadašnje.

Zamjena ulja u dsg mjenjaču
VW-a prije DSG nisu imali intervale zamjene ulja, tj. ORGINALNO ULJE ZA DSG MJENJAČE VW,SEAT,ŠKODA,AUDI. Spremljeno u privremenu memorijuSlično14. Mislim da podaci o motoru nisu bitni.


Zamjena ulja u dsg mjenjaču
Ulje u ovlaštenom košta oko 200 kn litra, a u DSG ga stane 5 ili 6. Znam da je interval zamjene svakih 60 000 no ja sam na sad nekih 173 000 pa reko. Ili imaš premalo ulja ili moraš zamijeniti. DSG je robotizirani sekvencijalni mjenjač sa dva reda zupčanika. Vecina proizvodjaca automobila preporucuje prvu zamjenu ulja u mjenjacu od 90. Izmjena ulja u automatskim mjenjačima. Zašto je zamjena ulja u automatskom mjenjaču u Molydonu jeftinija?


DSG u biti predstavlja mehanički mjenjač s dvostrukom spojkom koji se. DSG teži svega 70 kilograma i koristi 1,7 litara ulja za podmazivanje.

Zamjena ulja u dsg mjenjaču
U DSG sistemu dva su kvačila stavljena kako bi se znatno smanjio. Ondje je, naime, za istu radnju mjenjaču potrebno čak 150 milisekundi. U servisu AUTOline kažu da je zamjena ATF ulja jeftinija nego bilo kakav. Pogrešna upotreba ulja u automatskom mjenjaču može dovesti i do.


Na višim temperaturama ulje u ATM pregara i gubi svojstva podmazivanja te. Automatski mjenjač je tehnički gledano jedan od nejkompliciranijih dijelova vozila iz. Na većini modela ATM novijih godišta gotovo je i nemoguća zamjena po. Podešavanja i popravci koji se vrše bez da se demontira mjenjač sa vozila. Postoji dobar dio dijelova koji se mogu zamijeniti bez skidanja mjenjača sa vozila. Taj tip DSG-a zahtijeva izmjenu ulja u mijenjaču svakih 60.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.