srijeda, 12. srpnja 2017.

Rtl vijesti arhiva

Rtl vijesti arhiva Pročitajte najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta. RTL-a koji donosi najbrže novosti i obrađuje najrelevantnije teme iz zemlje i svijeta. Niste uspjeli pogledati svoju najdražu emisiju na RTL-u, a nemate računalo?

Rtl vijesti arhiva
RTL Vijesti informativna emisijaKroz 25 dinamičnih poslijepodnevnih minuta, urednica i voditeljica Ines Čović-Pavišić vodi vas kroz sve vijesti koje su. Dobre vijesti Oboljelom od raka rekli da ima još 18 mjeseci, novi lijek ubio bolest. Ovdje bi trebalo biti ali jednostavno nema vijesti od 13. Evo bili su brzi s RTL-a i sad sam dobila odgovor da su stavili vijesti.


Pregledajte najnovije današnje vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, kulture i Zagreba. Kako je dnevnik HRT-a prestigao dnevnik RTL TV-a. Najnovije vijesti iz minute u minutu. U JUČERAŠNJIM središnjim vijestima na RTL-u, na rasporedu je bila. N1 je informativna multiplatforma koja vam omogućava praćenje vijesti u trenutku. Novom danu i komentirao, među ostalim i otvaranje arhiva, koje traži.


HND osudio napad na novinara RTL-a Panjkotu u Banjoj Luci. Pogledajte današnji TV program i raspored: Nova TV, RTL, HRT, HRT 2. Usporedni današnji pregled TV programa.

Rtl vijesti arhiva
Nove emisije, dokumentarce, serije i filmove gledajte. Dok Anto Nobilo maže oči narodu govoreći da lustracijom najviše moraju biti zabrinuti biskupi i Hrvatska desnica, Croative. ZAGREB - Dubrovčanka Amela Čilić nova je voditeljica RTL-ova informativnog programa, a svoj prvi nastup pred kamerama odradila je u. RTL Televizija ovog je vikenda otvorila vrata davne prošlosti povijesnim spektaklom "Anno: Ljeta gospodnjeg 925. Poznata lica RTL Televizije Igor Bobić i njegova supruga, politička novinarka Damira Gregoret danas slave. Svakodnevno nam donose vijesti iz Hrvatske i svijeta u RTL-ovom informativnom programu. Naslovnica Vijesti Hrvatska Velika RTL-ova anketa: SDP relativni.


Danas su u RTL-u Danas objavljeni konačni rezultati istraživanja. Ministar zdravstva Milan Kujundžić ispričao se svima koje je uvrijedila njegova izjava o “liječnicima lijenčinama” ustvrdivši kako je “izvučena iz… Vijesti. Usluga RTL Sada korisnicima H1TV-a omogućuje besplatno gledanje propuštenih emisija koje su prikazivane u originalnom terminu na.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.