subota, 22. srpnja 2017.

Slobodna dalmacija crna kronika

Slobodna dalmacija crna kronika Krađe, ubojstva, prometne nesreće, provale i organizirani kriminal. Najnovije vijesti iz Crne kronike donosi vam Večernji list. Ovaj vikend crni je u policijskim statistikama u Hercegovini.

Slobodna dalmacija crna kronika
Crnu kroniku su, osim sve češćih pljački, zacrnile i prometne nesreće u kojima je. Spremni za oštru zimu: Prihvatilište za beskućnike u Kosnici otvoreno 24 sata. Kroz 24 sata policija će nadzirati brzine kretanja vozila na mjestima.


U protekla 24 sata zaprimljeno više dojava o požarima u kojima nije bilo materijalne štete.

Slobodna dalmacija crna kronika
Zenice za 24 sata, dok je nekoliko osoba ozlijeđeno. Portal GlasIstre vijesti Pule, Istre, Hrvatske, Crne kronike, Sport, Mozaik, Kultura, Svijet, Video. Otvara se prva hrvatska bolnica za ovisnike o internetu, samo u Dalmaciji ih je oko. Branitelj koji je prošao ratišta od Dalmacije do Bosne živi u bijedi: ostao bez mirovine, zdravlja. Nije dugo: U Splitu opet gorio Audi u vlasništvu 22-godišnjaka.


Splitska policija privela dvojicu Solinjana zbog paljevine Audija. U samoj Slobodnoj Dalmaciji za tportal je potvrđeno da će samo na putnim troškovima do. Pročitajte i komentirajte vijesti iz Crne kronike. Za pomorsku nesreću Ponovljeno suđenje Horvatinčiću počinje 20.

Slobodna dalmacija crna kronika
Početak ponovljenog suđenja zagrebačkom poduzetniku Tomislavu Horvatinčiću. Vijesti Jutarnji - Pregled najnovijih i najpopularnijih vijesti dana: Zagreb, Hrvatska, svijet, crna kronika, obrazovanje, komentari i kolumne te vijesti dana iz ostalih. Tijekom noći provaljeno je u trgovinu u Sinju.


Informaciju nam je potvrdila Ana Čepić iz Ureda za informiranje PU Splitsko dalmatinske. Razni sadržaji vezani za otok, događanja, najave, kultura, crne kronike, sport, video. Trogir Crna kronika, Vijesti i novosti na portalu trogirportal. Slobodna Dalmacija Današnje izdanje (i do 80% popusta). OBOJICA PORIČU KRIVNJU Nakon što je sinoć navečer policija u Kaštelima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.