četvrtak, 31. kolovoza 2017.

Podravka dionice

Podravka dionice Jedina je dionica koja niti jednom nije izašla. ISIN: HRPODRRA0004 Djelatnost: CA 1039. Vrsta vrijednosnog papira, Dionica - redovna.

Podravka dionice
Ukoliko primijetite netočan podatak ili želite dodati podatak. PODR-R-A : Sažetak podataka o dionici. DIONIČARI Podravke prvi put nakon 10 godina mogu biti stvarno zadovoljni. Naime, njima će zbog ostvarene dobiti iz 2015.


Podravka dionice
Oprezne procjene postoje i kažu da bi cijena mogla biti između 300 i 400 kuna, a oni malo optimističniji smatraju da bi mogla dosegnuti i 500. Norvežani prodali dionice Podravke za 186 milijuna kuna. U fokusu ulagača bile su dionice Podravke, Hrvatskog telekoma i Auto. Podravka je izvjestila investicijsku javnost o otpuštanju 5. Dionica Podravke jučer je na burzi vrijedila 316,06 kuna, što znači da bi prodaja državnog udjela u Podravki u ovom trenutku državi mogla. Prije 2 dana - ZAGREB - Zvonimir Mršić, predsjednik Uprave DPodravke, dana 19. Kupovina i prodaja dionica Podravke obavlja se organizirano na uređenom financijskom tržištu ili. Analitičari Raiffeisena ciljanu su cijenu dionice Podravke spustili na 263 kune, dok je preporuka ista kao i u lanjskoj analizi i glasi - zadržati. Poziv za prikupljanje ponuda za kupnju 576.


Podravka dionice
Investicijsko društvo INTERKAPITAL. Tjedan su obilježile dionice HT-a i Podravke kojima se najviše trgovalo. Podravka, koja je većinski vlasnik slovenskog Žita, objavila je da je glavna skupština slovenske tvrtke odlučila o isključenju manjinskih. Ulagači su napokon dočekali objave privremenih godišnjih izvještaja. Time bi se temeljni kapital Podravke povećao s 1,08 milijardi kuna na 1,19 milijardi kuna, i to na način da se nominalna vrijednost dionica.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.