četvrtak, 3. kolovoza 2017.

Renault clio 1.5 dci tlak u gumama

Renault clio 1.5 dci tlak u gumama Ovdje prikazani podaci o tlaku u gumama odnose se na gume proizvođača YOKOHAMA. Kupio sam nedavno renault clio 2 pa me zanima koliki je preporučeni tlak u gumama? DCI Expression renault_thalia_15_dci_expression 15.

Renault clio 1.5 dci tlak u gumama
Ci 85Pritisak u gumama i odstupanja od nominalnih vrednosti12 objava30 tra 2016Clio 3 pritisak u gumama9 objava18 velj 2016Problem: Pritisak u gumama, Senzori pritiska, signal. Renault Club) - InvisionFree - zIFBoardsz4. Naime, dugo već razmišljam o problemu tlaka u gumama iz razloga što je on (mislim na tlak u gumama) definiran. U tvorničkim uputstvima svakog automobila piše podatak na koliko.


Renault clio 1.5 dci tlak u gumama
Redovno kontroliranje stanja tlaka u gumama važno je iz nekoliko razloga. Poneseš svoj manometar kod vulkanizera i utvrdiš koliko laže na pravih recimo 2,3 bar i to je to. I posle nekog vremena proveriš opet. Do sad na autu o kome je ovde rec (a razlika u kubikazi, ako bi se bas hvatali za svaku rec) ni u jednom trenutku nisam imao potrebe da gume duvam preko 2. Dakle, pamet u glavu, a tlak u gume i samo naprijed. Postova: 1597; Karma: 21; Dacia Duster 1. Ci 75 KS, oprema: Zen + Paket KLIMA FULL LED prednja svjetla Senzor za kišu Automatska klima Svjetla za maglu sprijeda Automatska. Ci Intense - dizelaš od 110 KS najjači je adut.


Regulator pritiska goriva renault clio 1.

Renault clio 1.5 dci tlak u gumama
Kontrolirajte pritisak u gumama: ako je tlak prenizak, povećava se. U svakom slučaju, ukoliko se na tabli sa instrumentima i pojavi ova crvena. Lampica koja upozorava na pritisak zraka u gumama jedna je od. Run Flat gume imaju jake umetke u bočnim stranicama koje. Zdravo zdravo, imam sljedeci problem sa renault clio 1. ABS (sustav protiv blokiranja kočnica); Automatsko zaključavanje vrata u vožnji. Sustav za kontrolu tlaka u gumama; Sustav za sprečavanje proklizavanja kotača. Sustav nadzora tlaka u gumama (TPMS); Svjetlo koje gori danju; tempomat.


Ci motor u tri izvedbe snage (68, 86 i 106 KS) trebao bi u potpunosti. Redovno servisiran, točeno isključivo Premium dizel gori. Tlak u gumama smo povećali na 2,5 bara (0,3 bara više od propisanog) kako bismo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.