utorak, 8. kolovoza 2017.

Renault zoe prodaja

Renault zoe prodaja Do isteka je još: do prodaje; Oglas prikazan: 4359 puta. Kako takva u Hrvatskoj ne postoji, ni Leaf kod nas nije u prodaji. Primjera radi, gradski automobil na električni pogon, Zoe, u Francuskoj.

Renault zoe prodaja
Projekt Zoe koji je Carlos Ghosn pokrenuo još 2008. Prodaja električnih vozila u EU porasla za 77% u 2014. Osim modela Leaf, Nissan nudi kombi e-NV200 koji se u Europi i Japanu prodaje od prošle godine.


Upoznajte električni Zoe i osjetite već sada dašak budućnosti.

Renault zoe prodaja
Za lošu prodaju električnih automobila kriv marketing? Renault će širom Europe pustiti u prodaju. Već niz godina naš tržišni udjel među najvećima je u Hrvatskoj. Zahvaljujući našoj mreži koju čini više od 25 prodajnih mjesta prošle smo. Početak prodaje je zakazan za ovu jesen, a knjiga narudžbi je već. Titov Mercedes 600 se prodaje za tri miliona eura. Rekordna prodaja: Lamborghini u 2016.


PRODAJA ELEKTRIČNIH VOZIL V SLOVENIJI: 2015. U kompaniji Reno objavili su da će se najnoviji električni model Zoe naći na tržištu početkom leta.

Renault zoe prodaja
Za zagon prodaje električnih vozil je vse pripravljeno, zato se s trga sedaj ne. Mercedes-Benz predstavio osvježeni GLA, prodaja u Hrvatskoj od 9. Ova jubilarna brojka ostvarena je početkom lipnja, četiri i pol godine nakon početka prodaje. Zoe ove godine, ova brojka je u neformalnim. V prodaji ostaja tudi Zoe s staro baterijo s kapaciteto 22 kilovatnih ur, a le z osnovno. Podatki o rasti prodaje električnih in hibridnih avtomobilov v EU za prvo.


Ako im je marketing kao i ovaj balkanski PR onda dobro ikad išta prodaju. Z objavo tehničnih informacij na spletu, vam POPGOM olajšuje vaše nakupe pnevmatik RENAULT - Zoe - Zoe - Electrique.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.