utorak, 8. kolovoza 2017.

Ugovor o djelu isplata na tekući račun

Ugovor o djelu isplata na tekući račun ISPLATE KOJE SE MOGU OBAVITI NA ŽIRO RAČUN ILI TEKUĆI. Primatelji honorara (prema ugovoru o djelu) koji su u sustavu PDV-a. Isplata drugog dohotka putem ugovora o djelu povlači za sobom i.

Ugovor o djelu isplata na tekući račun
O DJELU MORA BITI NA ŽIRO RAČUN PRIMATELJA - nikako ne na tekući račun ili u. Rad po ugovoru o djelu je rad u svoje ime i za svoj račun. Isplata neto dohotka (naknade) vrši se isključivo na žiro-račun primatelja. Zakona o porezu na dohodak ne plaća porez na dohodak fizičkim osobama, na.
Ugovor o djelu isplata na tekući račun
Kao što je vidljivo novina u obvezi isplate na tekući račun je isplata. Ne zaboravite da kod obračuna ugovora o djelu i isplate na isti je dan isplate. Ako bi ipak došlo do takvih isplata, iste bi se smatrale uvećanjem ugovorene neto naknade.


Na svakih 100 kn koje dobijete «na ruke» odnosno na žiro račun. Najčešće se Ugovor o djelu koristi za isplatu trgovačkim putnicima koji. HUB 3 nalog za isplatu neto plaće direktno na tekući račun djelatnika. Primjer obračuna obavljenog posla prema ugovoru u djelu i ugovoru o. Pravilnika, osim troškova školarine koji se isplaćuju na račun. Ako ste dogovorili ugovor o autorskom djelu, onda se na neto.

Ugovor o djelu isplata na tekući račun
U slučaju autorskog ugovora, ako ste ugovorili 3000,00 HRK neto naknadu vama za isplatu, na taj se.


Porezna nema uvid u tekući bez naloga ili bez dojave od strane. Autorski honorar mora biti definiran kroz Ugovor o autorskom djelu. Dakle poslodavac, onaj koji vam isplaćuje honorar je OBVEZAN uplatiti i sva. Pošto nam za primitak studentske isplate Studentski centar daje. Da li se naknada po ugovoru o autorskom djelu isplaćuje na tekući ili žiro račun ? Može li se računati i na povrat poreza ako je u godinu dana.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.