utorak, 5. rujna 2017.

Audi q2 dimenzije

Audi q2 dimenzije Audi q2 dimenzije Dinamika vožnje i učinkovitost idu ruku pod ruku u novome Audiju Q2. Novi SUV lansira se sa šest motora - tri benzinska i tri dizelska.

Audi q2 dimenzije
Najnoviji član Audijeve SUV obitelji donosi bogatu ponudu motora, odabir između prednjeg i quattro pogona i svu silu komfornih i sigurnosnih. Audijev SUV: Male dimenzije, a velike ambicije. Audi Q2 - Najmanji terenski model iz Ingolštata.
Audi q2 dimenzije
C4 Cactus, preuzetim izgledom koji kombinuje kompaktne dimenzije i mišićav izgled. Nadalje, ovaj je model dimenzija 4,19 x 1,79 x 1,51 m, dok mu je međuosovinski razmak dugačak 2. NAKON nebrojenih najava Audi je konačno razotkrio prinovu u Q obitelji, model Q2.


Novi Q2 se savršeno uklapa u taj profil, to je bilo jasno još kada je ovaj. Kako bi se izašlo u susret mladim kupcima, Audi kod modela Q2 nudi. Ali, ono što je još važnije gotovo je identičnih dimenzija kao i nova, tek. Potpuno iste proprcije i dimenzije kao A3, samo za nijansu visi. Dimensions of new Audi cars with pictures to compare the measurements of length, width and height of each.

Audi q2 dimenzije
Svetlosni elementi su prilično malih dimenzija, a zadnji kraj ima dosta. Izravno na stranici Gume Lider pogledajte sve profile guma i dostupnost za vašu gumu Audi Q2. Ali ispod haube krije se ozbiljna tehnika pa.


Audi otkriva novi Audi Q2* na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi. Kompaktni SUV je vozilo urbanog tipa za. It was first unveiled to the public on March 1, 2016 at the 2016 Geneva. For 2 dager siden - Već u najavi modela Audi je priznao, reper za ovaj model je bio MINI Cantryman Audi u svojim publikacijama izričito tvrdi, Q2 je prvi mali premijum SUV. A v tej dolžini je skrite veliko vsebine.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.