utorak, 5. rujna 2017.

Oldtimer motocikli

Oldtimer motocikli Oldtimer motocikli u oglasima sa slikama i cijenama oldtimer motora u Hrvatskoj. Mali oglasi oldtimer vozila: automobili, motocikli, kombiji i druga vozila. Detaljni opisi oldtimera sa slikama i cijenama.

Oldtimer motocikli
Sve o motorima, motociklima, skuterima, Moto forum,Moto oglasi,velika. Moram priznati da me sve više privlače oldtimeri, prvenstveno motocikli. Najnoviji oglasi, Najviša cijena, Najniža cijena. Tomos tih godina u ovakvom stanju i sa urednim papirima za.


Oldtimer motocikli
HRK, 01-01-2017 od fikonen 772 pregleda. Oldtimer vozila imaju ono nešto što se ne može kupiti u autosalonu. Zato smo odlučili pronaći 13 “najkul” primjeraka koji se skrivaju na internet. Prvi vlastiti motocikl prozveli su 1920 godine, dvotaktni model sa 75 ccm. U organizaciji Hrvatskog oldtimer saveza u Pagu je održan treći rally oldtimer motocikala za prvenstvo Hrvatske na kojem su sudjelovala. Motocikli iz cijele Bosne i Hercegovine. SVE marke automobila, dostavna, oldtimere, kombi vozila i skutere kupujem, oštećene, neoštećene.


Old timer motor marke Tomos - puch 175 ccm, 1960. U organizaciji moto kluba Adria iz Kaštel Sućurca proteklog je vikenda organiziran 10.

Oldtimer motocikli
OLDTIMER MOTOCIKLI U HRVATSKOJ ( prodajte , kupite, zamijenite dijelove ) has 645 members. Za fotografiranje je, pedantno, po veličini, složio desetak oldtimera, a sa strane postavio primjerak na kojem upravo radi. Yamaha je u dobrom stanju,1986 god,ima papire i registrirana. Početak « Prethodna 1 Sljedeća » Kraj ». Evo za uvod samo da kažem da su ovo motori iz privatne kolekcije od jednog muža iz Zlatara koji je moj poznanik ,a sa njegovim sinovima sam.


On je uzeo karoseriju oronule Honde S600 iz 1964. Prodaja Oldtimeri u oglasima sa slikama i cijenama.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.