srijeda, 20. rujna 2017.

Kako znati da je lamela pri kraju

Kako znati da je lamela pri kraju Kako ćete znati da je spojka pri kraju? Odnosno, kako znati da je blizu da sve ode kvragu? Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu10 objava - ‎5 autoriako ti odvaja na vrhu, lamela je dobra i treba da odvaja na vrhu.

Kako znati da je lamela pri kraju
Ako lamela odvaja na vrhu to moze da znaci da je lamela pri kraju, istrosila se. Da li je ovo bio velili "šok" za lamelu ili nije ništa toliko strašno? Ako je lamela inace pri kraju, onda je, uslovno receno, opasno. Ako ne proklizava pri naglom dodavanju gasa ne diraj.


Kako znati da je lamela pri kraju
Lamela je jedan od glavnih delova spojnice ili kako je većina zove kvačila. Kada se lamela istroši ili pojede kako mnogi kažu, prilikom vožnje pri većim. Kako prepoznati i sprečiti mobing 1 vote, average: 5,00 out of 5. Prilikom proklizavanja lamele dolazi do pregrevanja zamajca, što dovodi. Ovako, znao sam i ranije da mi je lamela pri kraju(visoko&tvrdo kvacilo), al mi. Veceras, pri nekih 3krpm, dam gas do daske, obrtaji skoce na 6k za sekund, a auto. Ipak, najčešće spominjan izraz pri spominjanju kvačila je lamela.


Kvar potisnog ležaja najlakše je prepoznati prema karakterističnom zvuku i. Kada se istroši dovoljno materijala, lamela će početi da proklizava i prenosiće manje snage sa motora na menjač.

Kako znati da je lamela pri kraju
Pozdrav mene bi zanimalo kako da znam kada je lamela pri kraju i vrijeme za zamjenu dali se to moze kako vidjeti ili pocne proklizavati. Pa otprilike na to sam mislio, korpa kad je pri kraju pretpostavljam da ne bi dobro odvajala lamelu i imao bih udare prilikom menjanja brzine. Svaki put auto odmak crkne sto bi znacilo da je lamela OK, zar ne? Koji su znaci dotrajalosti lamele i korpe na automobilu ? Tebi je lamela pri kraju po navedenim simptomima, a ona kad se potrosi samo ostanes bez kvacila. Kako zameniti lamelu U ovom članku ćemo se potruditi da vam bliže objasnimo šta je to lamela na automobilu, čemu služi, kako funkcioniše, kako prepoznati kvar i. Kod mene je druk ležaj zujao pri provjeri i nije bilo razmišljanja, bolje.


Motor vrti zamajac, ali sila kojom potisni ležaj deluje na lamelu nije dovoljna, jer je zbog prevelikog.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.