četvrtak, 21. rujna 2017.

Lasersko graviranje stroj

Lasersko graviranje stroj Strojevi za lasersko graviranje poduzeća Epilog Laser. Provjerite ponudu i odaberite najbolji za Vaše poslovanje. Prodaja strojeva za lasersko graviranje za nas nije samo jedna od naših djelatnosti već istinsko zadovoljstvo praćenja razvoja tehnologije i istraživanje svih.

Lasersko graviranje stroj
II▻WINTER LASERMAX MAXI laserska graverka Tehnički podaci:. Lasermax Maxi je laser snage 150 W, iznimno fleksibilan i pouzdan stroj za obradu. SK LASER je opskrbljivač laserske opreme i strojeva za lasersko rezanje, lasersko graviranje i lasersko označavanje (Laser Marking) sa sjedištem u Njemačkoj.


Cjenik laserskog graviranja i izrezivanja, ovdje možete naći informativne cijene naših. Projektiran je za proizvodnju i može odrađivati aplikacije od. Najboljša ponudba laserjev za graviranje in rezanje. AKCIJSKE CIJENE LASERSKIH GRAVERKI I REZAČA ! LASERSKO GRAVIRNO-REZALNI STROJ FL-350 TEHNIČNI PODATKI: Moč laserja:. Dakle namijera mi je kupiti laserski rezač i graver u jednom pa me. Da li mi je Corel dovoljan za obavljanje posla na takvim strojevima? Radna površina: 600 x 300 mm; Snaga lasera: 35W; Tip lasera: CO2; Rezanje: plexi, papir, guma, drvo, neopren; Graviranje:.


Laserski i cnc strojevi za rezanje i graviranje. Ako ćete kupiti popust i niske cijene ili uvoz jeftine i kvalitetne lasersko graviranje i rezanje stroj za prodaju iz jedne od vodećih Kina CO2 laserski graver, CO2.

Lasersko graviranje stroj
Jamstvo za navedeni stroj je 1 godina a ana cijev 2000 sati. Vam puno stvari biti jasnije kako preraditi i pripremiti fotografije za lasersko graviranje i izrezivanje. Specijaliziran u proizvodnji prilagođene 60W lasersko graviranje stroj 6040, sposobni smo vam ponuditi popust ili nisku cijenu 60W lasersko graviranje stroj. Postoje mnogi poznati lasersko graviranje stroj za rezanje, mdf laserski stroj za rezanje, CO2 lasera gravera sa servo motora, laserski graver, auto fokus.


Ako ćeš veliko i kupiti popust, prilagoditi i jeftini lasersko graviranje rezanje marketinški stroj na niskoj cijeni od takvih tvornica, FLC tehnologija co, Ltd je jedan. Kategorija: Gravirni stroji z dvižno mizo. STROJ ZA GRAVIRANJE GLASER - Lasersko graviranje je odlična.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.