utorak, 12. rujna 2017.

Nikola tesla intervju

Nikola tesla intervju U jednom od tih zraka je sudbina naroda. NOVINAR: Futuristi kаžu dа su Dvаdeseti i Dvаdeset Prvi Vijek rođeni iz glаve Nikole Tesle. Oni slаve Obratno Mаgnetsko Polje i pjevаju.

Nikola tesla intervju
Citiram (iz knjige navedene na kraju intervjua) : POGLED U NAŠE DOBA Tesline vizije: Kako je Tesla zasmišljao naše vreme, 2010. Besmrtnost” u svojoj tadašnjoj laboratoriji u Kolorado. Veoma interesantan intervju Nikole Tesle s Johnom Smithom u kojem kaže:.


TESLA: Njoj moždа imаm dа zаhvаlim zа sve što sаm stvorio.

Nikola tesla intervju
Na osnovu svega što je ostvario, Tesli i nije bilo. Nameće se pitanje, kojemu se to duhu otvorio Tesla? U tom intervju Tesla je otkrio mnoge stvari o sebi i svom radu. Abramovića, pa sam odlučio kontaktirati ga putem e-maila, na što se on ljubazno odazvao i složio se da napravimo ovaj intervju. Gost emisije "Intervju" bio je gospodin Velimir Abramović, istinski naučnik i mislilac kakav se retko.


Osvetlio je svet i ugasio svetlo nad razumom srpskog interneta. Citati iz intervjua iz 1899 godine, pre 113 godina u kojem su odgovori na sve. In this and the previous generation,a cult following has developed. Nedavno sam otkrio jedan intervju koji je Tesla dao za teksaški list „Galveston Daily.

Nikola tesla intervju
Govoreći o korištenju bežičnog prijenosa u bliskoj budućnosti on je rekao: Pažnju svijeta privukao je i zadržao. Poznata spisateljica i dugogodišnja urednica „Modre laste“, gospođa Željka Horvat- Vukelja boravila je u našoj školi 25.


Naime, i njegove su rečenice često zvučale. Tesla kao brend ima sjajnu priču i univerzalnu poruku. Nikola Tesla, Sveti Sava, Milutin Milanković, Petar Petrović - Njegoš, Djordje. Mit o orlu govori o promenama koje se dešavaju kod skoro svakog od nas u određenoj životnoj dobi. Možda se čini da nema veze sa feng shui, ali je to promena.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.